28. oktober, 2012
Niesmann+Bischoff Flair 800i CFB najdaljši Flair vseh časov

912 centimetrov dolgi novinec ni namenjen odkrivanju skritih plaž ali vožnji po vaških ulicah. A zato ponuja vrhunsko udobje in prostornost, ki je med Nibiji, kot jim ljubkovalno pravijo Nemci, kljub vsemu še ni bilo. Od doslej najdaljšega vozila je novinec daljši za dober čevelj, postavljen pa je na osnovo Iveca Daily 65 C 17, kar pomeni 6500 kilogramov skupne teže.


Veličastna dolžina omogoča razkošje prostora: v zadku so namestili sredinsko posteljo, ki je zlahka dostopna z vseh strani, pod njo so predali, ob vzglavju garderobni omari. Postelja je široka poldrugi meter in dolga štiri centimetre več od dveh metrov. Razkošje se nadaljuje v kopalnici, kjer so namestili ekskluzivno kopalniško opremo in uporabili najimenitnejše materiale. Pipa je zagotovo najlepši tovrstni primerek na trgu počitniških vozil. Kupci lahko izbirajo med skoraj 500 možnostmi oblikovanja notranjosti. Prednji del je enak kot pri drugih modelih. Prevladuje oblikovanje v slogu navtike, oblazinjenje je svetlo.

 

Flair 800i CFB  Flair 800i CFB
Po besedah direktorja podjetja Niesmann+Bischoff, gospoda Huberta Brandla, bodo poskušali z novincem zadovoljiti povpraševanje po tovrstni notranji razporeditvi. Proizvodnja se je začela že septembra, prva vozila pa so že pri uporabnikih.