13. julij, 2017
Novi integrirec: Bürstner Ixeo I 736

Po ne ravno preveč uspešni seriji integrircev srednjega razreda Aviano, so pri Bürstnerju predstavili integrirano serijo Ixeo, kjer je na voljo šest različnih modelov. Osnova je serija Lyseo, a je ta nadgrajena. Vsi avtodomi imajo dvojno dno, notranjost pa je brez stopnice med bivalnim delom in voznikovo kabino. Vsa tehnika je vgrajena pod pod, tu sta tudi dva večja in uporabna predala.
Zunanji izgled je sodoben, zelo dopadljiva je prednja maska, ki se zgleduje po avtomobilih. Žarometa sta sestavljena iz kombinacije svetil v tehniki LED in klasičnih svetil z žarnicami, rešetka hladilnika je kromirana. Za doplačilo si lahko omislite tudi zasenčene luči v tehniki LED.


Zelo sodobna je tudi notranjost, s svetlim pohištvom in usnjenimi podrobnostmi. Predstavljeni Ixeo I 736, ki smo ga lahko podrobneje spoznali na predstavitvi v švabskem Kehlu, je dolg 749 centimetrov, v zadku pa ima veliko centralno posteljo. Kopalnica je ločena. Spredaj razvaja z velikim dnevnim prostorom z dolgo klopjo ob desnem boku, prednja sedeža sta samoumevno vrtljiva. Kuhinja je kotna in lepo izpolnjuje prostor med dnevno sobo in kopalnico. Hladilnik je velik.
Serija Ixeo I ima največjo dovoljeno maso 3,5 tone, na voljo je sedem modelov, ki so registrirani za največ štiri osebe. Cenovno bo nova serija na voljo za približno 80 tisočakov.