20. maj, 2014
KAMPIRAJMO SKUPAJ! - Bohinj 23. do 25. 5. 2014

Prvič pri nas največ Camp-letk na enem mestu!

 

Freedom center Celje ob 45-­‐letnici Camp-let šotorskih prikolicpripravlja od 23. do 25. maja 2014 v kampu Danica v Bohinjuedinstven dogodek Camp-­let vikend Kampirajmo skupaj!
Kampiranje že dolgo ni več samo postavljen šotor v kampu ter skoraj ali povsem nevozna počitniška prikolica na enem mestu.Kampiranje je mnogo več. Je način življenja: potovanja iz kraja vkraj, uživanje v občutkih svobode in popolna doživetja.

 

“Trendpodrugačnem,aktivnemživljenjskemsloguvzadnjihletihopažamotudivnašemFreedomcentru.Zanimanje za kamping in karavaning sepovečuje,karnasveseli,pajepovečanještevilalastnikovšotorskihprikolic,”jeprededinstvenimdogodkom–1.Camp-­letvikendomKampirajmoskupaj!povedalaTanjaBudnaPuncer,direktoricaFreedomcentraCeljeterdodala,dajevSlovenijiževečkotstolastnikovCamp-­‐letšotorskihprikolic,kijihnaDanskemizdelujejože45.let.

 

Poprijavahsodečbood23.do25.majavkampuDanicavBohinjunaenemmestuzbranihnajvečšotorskihprikolic.Lastnikomtehsebodopridružilišelastnikipočitniškihprikolic,avtodomovinšotoristi–sepravivsiljubiteljikampiranja.Skupajtakopričakujemood40do50počitniškihvozil.Ob45.rojstnemdnevuCamp-­letšotorskihprikolicjetridnevnidogodek,vokvirukateregabopotekalpesterprogram,vključnosFreedompiknikom,brezplačenzavselastnikeCamp-­letkterkupcepočitniškihvozilvFreedomcentruCelje.

 

Kampirajmo skupaj! KARAVANING PORTAL IN FREEDOM CENTER!

 

Vabljeni v Bohinj prihodnji konec tedna!!!