Agrocamping vodič / Guide Agrocamping

Vodič po slovenskem podeželju, ki k 88 ponudnikom širom Slovenije vabi avtodomarske goste. V projektu, s katerim smo se odločili povezati turistične in izletniške kmetije ter druge ponudnike, ki so svojo ponudbo pripravljeni ponuditi gostom z avtodomi, smo se ravnali po izkušnjah iz tujine, jih ustrezno prilagodili in nadgradili.

 

In this unique guide you will find 88 different camper-friendly farmhouses. Slovenia is divided into five geographically separate regions - Four of them are named after the four cardinal directions, while the fifth, lying in the centre of the country, is named 'The Heart of Slovenia'. Welcome to Slovenia's countryside!

 

Scroll to the bottom of the page for a free download in PDF format! 

 

88 kmetij /88 farmhouses

5 evropskih jezikov / 5 languages

 

Naslovnica vodiča Agrocamping

 

Slovenska pokrajina je edinstvena v širšem prostoru zaradi raznolikosti in prepletanja različnih geografskih in kulturnih značilnosti. Na svoj način smo posebni tudi ljudje, ki tu živimo. Potepanje z avtodomom je najlepši način spoznavanja pokrajine, njenih prebivalcev, njihove kulture in običajev. Avtodomarji smo hvaležni gostje, neodvisni, a cenimo dobro ponudbo in se radi vračamo.

V vodiču je po zgledu uspešnih projektov v tujini, predvsem v Franciji, kjer tovrstna ponudba praznuje že častitljivih 25 let delovanja, združena ponudba 88 slovenskih turističnih in izletniških kmetij ter drugih ponudnikov s podeželja, kjer popotnikom z avtodomi ponujajo pristno izkušnjo podeželskega življenja. Dodali smo še tri čezmejne ponudnike na Hrvaškem.

 

A small country on a turbulent crossroads of differing worlds – this is how we could summarize Slovenia in just a few words. It is a country where a traveller can taste the smell of the Mediterranean, visit the mountains or enjoy a rest in the thermal waters of Slovenia's numerous spas. All this is within his or her reach in just a few hours! Slovenia is a magical country, which leaves an indelible mark in the memory of its visitors. It evokes such fond memories that they keep wanting to return for more.

 

Tovrstna ponudba je pri nas nekaj povsem novega, pripravljena pa je na pobudo uporabnikov iz Slovenije in tujine, ki so jo pri nas pogrešali.

Vodič je vez med ponudnikom in uporabnikom, je vabilo k obisku in hkrati priročnik, kam se podati popoldne, za konec tedna ali na daljši oddih. Na preprost in pregleden način so podane informacije o ponudniku, njegova ponudba in posebnosti, ki jih naredijo za idealen cilj. Pri večini ponudnikov je obvezna predhodna najava. Namesto plačila prenočevanja vas vodič nagovarja k okušanju lokalne kulinarike, k druženju z gostitelji in uživanju v ponudbi (dogovorjeni znesek s ponudniki je 20 evrov). V primeru, da pri ponudniku ne zapravite niti beliča, pa se lahko odločite za koriščenje osnovne usluge, to je prenočevanja, ki jo večina ponudnikov ponuja po enotni ceni 10 evrov na avtodom, z dodano turistično takso.

 

We can say without hesitation that the best way to get to know Slovenia, its inhabitants and their traditions is to visit the countryside. With a camper van, if possible! For this purpose, we gathered Slovene tourist and excursion farms and other countryside facilities where they will warmly welcome those travelling with camper vans and offer them a genuine taste of country life. You can really 'disconnect' from the stresses of modern life there!

Slovenija je v vodiču razdeljena na pet geografskih enot, ki smo jih poimenovali po straneh neba, osrednji del pa nosi ime po uspešnem projektu Srce Slovenije. Vse enote so opremljene z zemljevidi priznanega založnika Kartografija, na njih pa so ponudniki označeni s piktogramom s številko.

 

 

Vodič AgrocampingVodič Agrocamping 
 

Vsak ponudnik, kot rečeno jih je 88, je predstavljen na polovici strani, za lažje razumevanje pa je ponudba poleg slike ponudnika in osnovnih podatkov o njem podana s piktogrami.

 

Each and every farmhouse, there are 88 of them, is shown on half of the page. For better understanding pictograms show, what the farmhouse has to offer. Clean and easy to understand!

 

Vodič agrocamping

 

Drugi mediji o vodiču:

 

 

Cena: 9,90 EUR, za naročnike revije Avto-Dom 5,90 EUR

 

Naročila na mail info@zalozba-avtodom.si ali GSM 040 868 101.

 

Dostava z osebnim dvigom na sedežu založbe (Jamova 67 v Ljubljani ali po povzetju - poštnina po ceniku Pošte Slovenije znaša 2,75 EUR!)).

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Gratis download VODIČA AGROCAMPING SLOVENIJA po delih

AGROCAMPING booklet - Free download

 

01 UVOD - ENTRY WORD

02 SRCE SLOVENIJE - CENTRAL SLOVENIA

03 SEVEROZAHOD SLOVENIJE - NORTH WEST SLOVENIA

04 JUGOZAHOD SLOVENIJE - SOUTH WEST SLOVENIA

05 JUGOVZHOD SLOVENIJE - SOUTH EAST SLOVENIA

06 SEVEROVZHOD SLOVENIJE - NORTH EAST SLOVENIA PART 1 PART 2

07 APPENDIX HRVAŠKA - CROATIA