13. junij, 2017
Vikend akcija na PZA Dobrovnik - Bukovniško jezero

Sredi maja so ob Bukovniškem jezeru v Občini Dobrovnik slovesno odprli najsodobnejše postajališče za avtodome. Postajališče je opremljeno s sodobno zasnovanimi toaletnimi prostori s prhami, čistilno napravo Camper Cleaner, polnilnico za električne avtomobile, za zdaj še razmeroma mladimi drevesi, ki bodo vozilom v prihodnje zagotavljala prijetno senco, in z novimi lesenimi igrali za otroke, ki so - kar je v vročih poletnih dneh več kot dobrodošlo - že zdaj v gosti naravni senci. Občina Dobrovnik je ena izmed občin, ki so vključene (in se še vključujejo) v mrežo postajališč za avtodome po Sloveniji, v sklopu katere želijo do konca leta 2018 zgraditi vsaj 100 urejenih parkirišč za avtodome, ki bi omogočala občutek varnosti in bi bila izhodišče za raziskovanje slovenskih znamenitosti.

V neposredni bližini PZA se nahajata adrenalinski park in Bukovniško jezero, v senčnem gozdu pa je speljana pot med energetskimi točkami.

 


Cena dnevnega postanka (24 ur) znaša 29 evrov.

 

V podjetju 24.stop, ki je uredilo PZA, vabijo naslednji konec tedna, to je od 16. pa do 18. 6., vse avtodomarje s posebno vikend ceno 29 evrov za dve nočitvi!

 

Vabljeni v Dobrovnik!