13. maj, 2016
Družinske kamping počitnice v Termah Banovci

Ste vedeli, da lahko v Termah Banovci v tamkajšnjem kampu Sončni gaj najamete že postavljen in popolnoma opremljen velik šotor v katerem lahko s celo družino preživite lepe počitnice? Ob tem pa uživate v kopanju v njihovih termah in bogati animaciji. Ob koncu počitnic boste sigurno navdušeni, ko boste odkrili ta majhen, a čaroben kotiček Slovenije.

V Termah Banovci imajo na voljo kar 2.000 m2 vodnih površin z zdravilno, termo-mineralno vodo, ki je bogata s fluorom. Pohvalijo se lahko z velikim plavalnim bazenom, bazenom za otroke ter manjšimi termalnimi bazeni. Otroci lahko uživajo na dveh velikih toboganih.

Doživite all inclusive kamping počitnice
Kamp Sončni gaj s klasičnim in ločenim naturističnim delom, ima urejenih 210 kamping parcel. Večji del kampa leži v senci in nudi številne možnosti za prijetne počitnice v sožitju z naravo.

Gostje kampa imajo v ceno kampiranja vključeno kopanje, imajo pa možnost koriščenja wellness storitev, gostinske ponudbe, animacije in drugih storitev v okviru Term Banovci.

Nudistični del kampa je prvi in še vedno edini evropski naturistični kamp s termalno vodo. V tem delu kampu je urejenih 50 parcel, v ponudbi pa imajo novi wellness bazen s termalno vodo (36°C) z whirlpoolom, podvodnimi masažami in slapom, Kneipp bazen (20°C) za osvežitev, panonsko hišo z barom.

Za goste kampa imamo že nekaj let all inclusive ponudbo, ki vključuje parcelo za avtodom, prikolico ali šotor, elektriko na parceli, kopalno karto in bivanje s polpenzionom (zajtrk in večerja) v njihovi restavraciji. Cena takega paketa je 25 eur na osebo / noč, otroci do 6. leta bivajo brezplačno, od 7. do 13. imajo 30% popust.

Družinske počitnice v najetem šotoru
V ponudbi pa imajo tudi možnost najema že postavljenih družinskih šotorov s polpenzionom, ki so opremljeni z lesenim podestom, dvema spalnicama (postelja in posteljnina), kamping stoli in mizo. Tako za nepozabne družinske kamping počitnice ne potrebujte svoje kamping opreme, prav tako pa vam ni potrebno skrbeti za prehrano v času bivanja. Cena družinskega paketa s kopalnimi kartami (2 odrasla + 2 otroka do 12 leta) 2 noči je 134€, za 3 noči (2 odrasla + 2 otroka do 12 leta) 200€.

Več informacij o akciji dobite na spletni strani http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/nastanitve/terme-banovci/kamp-soncni-gaj/


Vrhunska animacija za otroke in odrasle
Otroci bodo ob prihodu v terme prejeli poseben gusarski paket in lahko vsak dan nadvse uživali v dogodivščinah banovskega gusarja Edija in njegovih prijateljev.

Odrasli bodo uživali v jutranjem pozdravu soncu, dopoldanski vodni telovadbi in ob pripravi domačih prleških jedi. Ob koncu tedna boste lahko uživali v romantičnem nočnem kopanju, čez dan pa se bodo pomerili v kuhanju najboljšega bograča.

Več informacij o ponudbi Term Banovci in kampa Sončni gaj dobite na njihovi spletni strani, lahko pa jih pokličete tudi v rezervacijski center na tel. št. 02 51 31 440 oz. pošljete e-mail.