7. marec, 2017
Avtokampi.si kamping kartica

Avtokampi.si kamping kartica vam prinaša popuste v več kot 130-ih kampih v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini in tudi v Srbiji. Gre za brezplačno elektronsko / virtualno kamping kartico, ki jo takoj po naročilo preko obrazca na spletni strani www.avtokampi.si prejmete na vaš elektronski naslov. Če kartice na vaš mail niste prejeli v 5 minutah po prijavi (preverite tudi mapo za nezaželeno pošto), potem je verjetno prišlo do napake pri vpisovanju maila, zato poizkusite še enkrat izpolniti obrazec in vpišite pravilen elektronski naslov.


Sliko kartice oz. celoten mail s priponko shranite na svoj mobilni telefon - v primeru, da sliko kartice izgubite oz. pomotoma zbrišete, jo lahko vedno ponovno naročite na naši spletni strani. Ker v nekaterih kampih zahtevajo, da kartico kopirate oz, da jim jo pošljete po mailu, si lahko kartico lahko predhodno tudi natisnete.
V kampu jo ob prijavi na recepciji pokažete preko mobilnega telefona, lahko pa si jo tudi natisnete.


Spisek vseh partnerskih kampov, ki omogočajo popust boste našli na spletni povezavi www.avtokampi.si/popust.asp


Popusti na kamping kartico veljajo za individualno kampiranje in ne veljajo za pavšale. Popusti veljajo za vse osebe prijavljene na eni parceli, vendar pa se izključujejo z drugimi akcijskimi ponudbami!


Kamping kartico morate pokazati že ob prijavi v kampu.