12. oktober, 2015
Slovenska definicija glampinga!

Glamurozno kampiranje ali glamping predstavlja vrh ponudbe kampiranja, novi šotor podjetja Adria Dom pa zagotovo vrh ponudbe glampinga. Na nedavnem sejmu v Riminiju je bil nesporna zvezda razstave.


NOVI PRODUKT ADRIA DOM


Slovenci smo lahko nadvse ponosni na slovensko industrijo izdelkov za prosti čas, saj na mnogih področjih naša podjetja sodijo v sam svetovni vrh. Tudi v izdelavi mobilnih hišic, kjer se Adria Dom uvršča v sam vrh tako po atraktivnosti hišic kot tudi kakovosti izdelave. V sezoni 2016 pa ponujajo povsem na novo razvit produkt, ki je trenutno brez pravih tekmecev na trgu. Ekskluzivni glamping šotor je zložljivi bivalni šotor, kakršen sodi v najekskluzivnejše resorte na svetu. Predstavljeni šotor je bil namenjen osmim osebam, v kratkem pa bodo predstavili celovito paleto šotorov različnih velikosti in obliki in opremljenosti


ADRIA XL


Nova linija glamping šotorov predstavlja glavno inovacijo v industriji za prosti čas v zadnjih nekaj letih. Zložljivi bivalni šotor je lahek in preprosto zložljiv, ogrodje pa je izdelano iz aluminijastega paličja in zložljivega poda. Največjo prednost pa predstavlja zložljivost, prilagojeno na ladijski kontejner, kar pomeni, da je produkt, globalno tržljiv.
Osnovni tloris šotora meri 40 kvadratnih metrov, dodatnih nekaj kvadratnih metrov pa je v mansardi, do katere dostopamo po jekleni lestvi. V nadstropju, ki leži nad sanitarnim delom in kuhinjo, se nahaja udobna spalnica za dva, medtem ko sta dve ločeni dvojni ležišči v zadnjem delu šotora ob stenah spalnice. V prednjem delu so na levi postavili simpatični jedilni kot s pogledom na teraso, na desni pa je dnevni prostor z udobnim kavčem, kjer lahko (zasilno) prespita še dva. Kuhinja je del osrednjega modula, ki drži tudi šotorsko platno, izdelana pa je z veliko mislijo na počutje uporabnika. Četudi v njej ne boste veliko kuhali, je zračna in opremljena z množico odlagalnih prostorov, v omarici pa je diskretno skrita klimatska naprava.
Šotorsko platno je izdelano iz bombaža in obdelano tako, da je nepremočljivo, negorljivo in odporno na škodljivo UV sevanje.


POPOLNO GLAMPING DOŽIVETJE


Z glamping šotorom Adria XL se lahko vsaka parcela spremeni v popolno glamping destinacijo (hotelsko sobo s petimi zvezdicami v naravi), z masažnim bazenom, udobno sedežno garnituro in senčnimi jadri na terasi pa spremeni dopust v razvajanje.

 

Glamping šotor Adria Home Mobile Tent.Glamping šotor Adria Home Mobile Tent.Glamping šotor Adria Home Mobile Tent.

 

Glamping šotor je plod slovenskega znanja in izkušenj in uvaja nove trende v sve glampinga. Lahko smo ponosni, da nas je samo dva milijona, uspešni pa smo tako rekoč v vseh projektih, ki se jih lotimo!

 

Povezava na video!

 

Več podrobnosti o novostih Adrie Dom na prenovljeni spletni strani podjetja ali v novem katalogu njihove ponudbe Adria Dom.