24. julij, 2018
Novi Adria Twin Supreme

V sezoni 2019 bo tudi serija Twin doživela že iz drugih Adrijinih serij poznano klasifikacijo od nekoliko dostopnejše Axess, preko standardne Plus in najimenitnejše Supreme, ki pomeni vrhunec ponudbe določene serije.
Vsi Twini sezone 2019 so dobili novo notranjost s kontrastnimi površinami oblazinjenja in pohištva, s čimer so jih naredili še atraktivnejše. Serija Twin Axess je na voljo na osnovi Citroën Jumper, v ponudbi pa sta dva tlorisa: kratki 540 SPT in daljši 600 SPT Family. Zanju bi lahko rekli, da sta tradicionalna, z lesnim dekorjem celo nekoliko umirjena in tako namenjena tudi starejšim oziroma tradicionalnejšim kupcem.
Serija Twin Plus je na voljo s petimi različicami, zanimiv pa je model SPX z Ensuite kopalnico. Nekateri izmed modelov imajo tudi novo Duplex kopalnico, ki ima premično steno z umivalnikom in straniščem.
Vrh ponudbe pa pomeni novi Twin Supreme, ki je na voljo v treh izvedbah. Le en ima ločeni ležišči, to je najdaljši 640 SLB. Preostala dva, modela 600 SPB in 640 SGX, imata prečno posteljo, slednji se ponaša še z električno premično dvižno posteljo. A največja novost serije Twin Supreme je veliko panoramsko okno nad salonom, ki se podobno kot pri seriji Coral pne od vetrobrana pa vse do kuhinje. Dev okni tako vnašata skorajda kabrioletski občutek bivanja.