15. maj, 2019
Kamp Arena Kažela – nadaljevanje investicij Arena Hospitality Group

Po zelo uspešni lanski investiciji podjetja Arena Hoypitality Group (AHG) v kampu Pomer, ki je s prenovo in preimenovanjem v Arena One 99 postal prvi glamping kamp na Hrvaškem in v prvi sezoni poslovanja postal tudi najboljši kamp z glamping ponudbo na Hrvaškem po izboru HTZ in HGK, se je že pričela nova, zelo pomembna investicija v največjem kampu podjetja AHG, kampu Arena Kažela v Medulinu.

 

OBSEŽNA PRENOVA ZA SEZONO 2019

Prenova zajema 164 novih luksuznih mobilnih hišic, dva nova bazena, nov vhod v kamp z recepcijo, bare na plaži (beach bar), animacijsko in športno ponudbo …

 

 

Arena Kamp KaželaArena Kamp Kažela
Arena Kamp KaželaArena Kamp Kažela

 

Gostje bodo lahko poleg že obstoječih mobilnih hišic lahko izbirali še med tremi vrstami popolnoma opremljenih mobilnih hišic za oddih v naravi:

 

  • mobilne hišice Camping Villa bodo postavljene na prostornih parcelah velikosti 250 m2, notranja površina hišic meri 40 m2, dodana pa jim je še pokrita terasa v izmeri 25 m2. V mobilnih hičicah bo lahko prenočilo in bivalo do pet oseb (dve v spalnici z zakonsko posteljo, tri pa v sosednji sobi z dvema posteljama in dodatnim ležiščem), imajo pa dnevno sobo s kavčem in LCD televizorjem, popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom, indukcijskim kuhalom in aparatom za pripravo kave ter dve kopalnici s kabino za prhanje.

 

  • mobilne hišice Camping Home Green so prav tako postavljene na prostrane parcele v izmeri 250 m2, veliko so 37 m2 in imajo pokrito teraso v izmeri 25 m2. Ponujajo dve spalnici, eno z zakonsko posteljo in eno z dvema ležiščema, dodatno ležišče pa je na kavču v dnevni sobi. Preostala opreme je enaka kot v mobilnih hišicah Camping Villa.
  • mobilne hišice Camping Home Next so prav tako namenjene petim osebam, velike so 30 m2, pokrita terasa pa meri 20 m2. Razpored prostorov in oprema so enaki kot pri prej opisanih hišicah Camping Home Green Villa.

 

Arena Kamp Kažela

 

Vse mobilne hišice so klimatizirane, z dodano pokrito teraso in parkirnim mestom v neposredni bližini, vsem gostom pa je na voljo tudi brezplačni brezžični dostop do svetovnega spleta (Wi-Fi).

 

BAZENSKA RIVIERA

V kampu bosta urejena velik centralni bazen in manjši otroški bazen, dodali pa so tudi velik tobogan in urejene prostore za sončenje z ležalniki in senčniki. Skupna površina bazenov meri 600 m2. Območje bazenov bo postalo novo središče kampa za dnevne aktivnosti, sproščanje in večerni program.

 

Arena Kamp Kažela


Ob kompleksu bazenov bo urejen novi »pool bar« Captain bar z raznoliko ponudbo prilagojeno gostop kampa, v neposredni bližini pa ponudba za naše najmlajše: kidsclub, teens club in amfiteater za večerne predstave in animacijski program. Novo bo tudi otroško igrišče.
Na območju novih mobilnih hišic pa bo urejen še en bazenski kompleks v velikosti 400 m2, ki bo namenjen gostom v mobilnih hišicah. Tu bo urejen Breeze bar s ponudbo svežih osvežilnih pijač in napitkov.


NOVA RECEPCIJA

Ena največjih pridobitev je nov vhodni del z novo recepcijo v sodobnem slogu, v kateri je našel svoj prostor tudi Illy Espressamente bar.

 

Arena Kamp Kažela


Celotno območje kampa je bilo ob prenovi zasajeno s sredozemskim rastjem, nekatere dele pa so pustili še naprej neokrnjene.

 

REZERVIRAJTE SEDAJ IN PRIHRANITE 20%!

 

Doživite novo izkušnjo v luksuznih mobilnih hišicah kampa Arena Kamp Kažela v Medulinu, enem od najlepših mestec na Hrvaškem, in prihranite 20% z zgodnjo rezervacijo. Če ste ljubitelji narave, ki cenijo udobje, potem se boste zaljubili v nove mobilne hišice postavljene na idilični lokaciji ob morju!

 

Celotna investicija v kamp Kažela znaša 128 milijonov hrvaških kun (približno 17,3 milijona evrov).

Prenovljeni Arena Kažela je odprt od aprila 2019. Več informacij o kampu na spletni strani kampa!

 

Arena Kažela Kamp
Kapovica 350
HR- 52203 Medulin
Hrvaška
T: +385 (0)52 577 277
arenakazela@arenacampsites.com
www.arenacampsites.com