5. marec, 2019
Dnevi odprtih vrat v centru Rovando v Slovenj Gradcu

V času med 22. in 25. marcem, to je od petka do ponedeljka, vas vljudno vabijo k obisku prodajnega centra dekleta in fantje iz podjetja Robeta. Center Rovando bo v tem času na široko odprl svoja vrata, pripravili pa so tudi kup novosti in presenečenj. Obiskovalce z avtodomom vabijo tudi na svoj PZA v sklopu centra, ki ponuja pet parkirnih mest s popolno oskrbo. Obiskovalci bodo lahko preizkusili tudi kolesa Cube ter štirikolesnike.
Robeta v centru Rovando poleg bogato založene trgovine z opremo za kampiranje prodaja tudi predelane kombije lastne znamke in prestižne avtodome Carthago. V ponudbi so predelani kombiji na osnovi Citroëna Jumper: serija Dyonisos nosi ime veseljaškega antičnega boga, vozila so dolga 540 centimetrov in ponujajo dve ležišči. Daljši so vani serije Helios, z imenom antičnega boga sonca, ki so dolgi 600 centimetrov, ponujajo pa največ štiri ležišča. Najdaljši so kombiji serije Apollo, ki so dolgi 636 centimetrov, ponujajo pa največ širi ležišča. Poleg predelanih kombijev Robeta Mobil bo na ogled postavljena enajsterica modelov Carthago, od kompaktnih integrircev C-Compactline pa vse do prestižnih ladij na treh oseh E-Line (vsega skupaj dva modela Compactline, peterica C-Tourerjev, dva Chick C-Line ter dva Chick E-Line).
Podjetje Robeta Caravan je ustanovil Primož Kotnik leta 2011 iz strasti do karavaninga, aktivnega preživljanja prostega časa in z vizijo trgu ponuditi nekaj svežega. Nekaj let kasneje se podjetje lahko pohvali z visokotehnološko tovarno v Otiškem vrhu in močno, predano ekipo inženirjev, oblikovalcev in izkušenih rokodelcev, ki lahko na leto izdelajo 200 enot. Visoki standardi v tehnologiji, kvaliteti, proizvodnji ter prilagodljivost so seštevek kvalitet, ki se odraža na visokem povpraševanju in zdravi rasti podjetja. Uporaba najboljših komponent na trgu in izbira zanesljivih partnerjev, dobaviteljev in prodajalcev dovoljujejo konkurenčnost na trg, ob enem pa podjetju ponujajo dovolj svobode, da se resnično lahko posveti željam in potrebam svojih strank. Vsak Robeta avtodom je narejen posebej za naročnika, na voljo pa so tri serije predelanih kombijev.