8. oktober, 2013
Adria Plus: Hišni sejem Adrie Mobil in Sun Livinga

Adria Mobil naslednja dva konca tedna organizira hišni sejem počitniški vozil, ki bo v Novem mestu potekal od 10. do 12. oktobra in v Ljubljani od 17. do 19. oktobra.Na ogled bodo vsi novi modeli avtodomov in počitniških prikolic, ki so jih pripravili za sezono 2014.

 

Dve prestižni nagradi na Caravan Salonu

 

Adria je na letošnjem sejmu v Düsseldorfu 2013 ponovno prejela dve prestižni nagradi. Blagovna znamka Adria se je uvrstila na zmagovalni oder dobitnikov prestižne nagrade König Kunde 2013, ki jih izberejo kupci počitniških vozil. Nova počitniška prikolica Adria Altea pa je prejela Evropsko nagrado za inovacije, za pogumen design v nižjem cenovnem razredu.

Oglejte si več kot 35 modelov počitniških vozil Adria in Sun living, ki bodo na ogled v Novem mestu ter ob tem izkoristite ugodne popuste za nakup novega avtodoma ali počitniške prikolice.

 

Posebne dodatne predstavitve


Adria Plus v Novem mestu pripravlja še posebne predstavitve in tudi testne vožnje, ki bodo potekale vsak dan med 8. in 18. uro. Pripravili bodo tudi sejem rabljenih počitniških vozil (staro za novo, staro za staro), predstavitve uporabe solarnih modulov v avtodomih in prikolicah, predstavitev električnih koles gumenjakov, vozila Opel in žar linije Big Green Egg. Adria Plus je tudi pooblaščeni serviser za vozila Fiat in v času sejma omogoča servisni pregled avtodoma (bazno vozilo, nadgradnja, menjava gum) z 20% popustom na delo.

 

Več informacij na spletu

 

Več informacij o avtodomih in počitniških prikolicah Adria, novih linija in vseh novostih dobite na prenovljeni spletni strani www.adria-mobil.com in na spletni strani www.adria-center.si.