10. februar, 2014
Kultni Airstream: novi generalni zastopnik za Evropo

Ameriški proizvajalec kultnih počitniških prikolic Airstream Inc. je objavil, da z načrti na evropskem trgu misli povsem resno. Pred kratkim so podpisali pogodbo o sodelovanju z nemškim partnerjem, podjetjem ROKA Werk, ki je prevzel zastopstvo za Evropo. Novi generalni zastopnik se nahaja v mestu Limburg, zadnjih sedem let pa prodajajo počitniške prikolice Airstream. Prva njihova naloga bo organizacija zastopniške mreže širom Evrope, po besedah Armina Heuna, generalnega direktorja podjetja ROKA Werk, pa bodo najprej napadli Belgijo, Francijo, Nizozemsko in skandinavske dežele. V načrtu imajo tudi sodelovanje z obstoječimi zastopniki v Italiji in na Otoku.

 

ROKA Werk - Airstream

CEO podjetja Airstream, Bob Wheeler je povedal, da je zelo vznemirjen zaradi novo odprtih možnosti podjetja zunaj Združenih držav.Armin Heun pa je dodal, da se bodo potrudili za vozila Airstream navdušiti čim več uporabnikov.

 

 

Airstream počitniška prikolicaAirstream počitniška prikolica
Airstream počitniška prikolicaAirstream počitniška prikolica
Airstream počitniška prikolicaAirstream počitniška prikolica

 

Poleg kultnih počitniških prikolic, ki zaradi zuanjega in notranjega oblikovanja in bleščečega videza zagotovo izstopajo med tekmicami, so pri Airstreamu trgu pravkar ponudili tudi prvi avtodom, ki so ga razvili na osnovi Mercedesa Sprinter.

 

Airstream InterstateAirstream Interstate