14. oktober, 2013
Adria Mobil na prireditvi White cirkus on the sea

V okviru kampanje vračanja otrok na bele strmine je slovenski proizvajalec smuči Elan v Bernardinu pripravil prvo slovensko smučišče ob morju. Zasnežili so znamenito stopnišče, ki od ostankov cerkvice svetega Bernarda tečejo proti laguni.

 

Dogodka so se poleg ministra za šport, gospoda Jerneja Pikala, udeležili tudi povabljeni gostje bivši in sedanji smučarji na smučeh Elan, med drugimi Christian Meier, Urška Hrovat, Bojan Križaj, slovenski skakalci, Mitja Valenčič, Andrej Šporn in zvezda crossskija Filip Flisar.

Kot je povedal eden izmed povabljenih smučarjev, ameriških smučar prostega sloga, Glenn Plake, je že smučal po snegu do morja, a nikoli v kratkih rokavih kot tu v Bernardinu.

 

Elanovi smučarji!

 

White cirkus on the snow

 

White cirkus on the snow

Med podporniki prireditve se je predstavila tudi Adria Mobil, ki je pokazala dve počitniški vozili: integrirca Sonic Plus in lepotico med počitniškimi prikolicami, Astello Glam Edition.

Prireditev, ki bo morda postala tradicionalna, je potekala v zelo sproščenem ozračju, pritegnila pa je preko 2000 obiskovalcev. 

 

Bernardin

 

 

Bernardin! Pod snegom ...Adria Glam Edition in Glenn (Plake)Smučišče v Bernardinu - a brez vlečnice ...