7. junij, 2023
Izjemen ekipni dosežek v podjetju Carthago: montažni trak zapustilo 40.000 vozilo

Prelomnica za Carthago v Odrancih: z manjšim slavjem so zaposleni podjetja v začetku junija na pot pospremili 40-tisoče izdelano vozilo. Z impresivno številko bo zapisan prestižni Chic C-Line na podvozju Mercedes-Benz Sprinter.


Uspešne zgodbe podjetje Carthago v Sloveniji niza že od same ustanovitve naprej, od avgusta 2008, ko je novo zgrajen obrat zapustil prvi avtodom. V letu 2011 so presegli mejnik 1000 avtodomov in nato deset let po odprtju tovarne na pot pospremili že 20-tisoče vozilo. Ob letošnji petnajstletnici podjetja so Carthagovci ponosno presegli mejnik 40-tisočega izdelanega vozila. Izjemen ekipni dosežek vseh zaposlenih.
Jubilejni model, 40-tisoče vozilo, je Chic C-Line Mercedes-Benz Sprinter I 4.9 LE L, prestižni avtodom nove generacije vozil znamke Carthago. S svojo prostornostjo, dizajnersko notranjostjo ter ekskluzivnim konceptom osvetlitve v LED tehnologiji je sinonim za vrhunskost Carthagovih vozil. Z udobno kopalnico z ločeno prho in velikima posteljama z izvlečnimi stopnicami nudi bodočem lastniku pravo udobje doma. Jubilejni model Chic C-Line na Mercedes-Benz Sprinter podvozju postavlja nove smernice v panogi.


V letošnjem letu Carthago v Sloveniji obeležuje mnogokatero pomembno prelomnico, deseto obletnico pa je obeležil tudi Carthago City, moderna uprava skupine Carthago v nemškem Aulendorfu.
Z otvoritvijo drugega obrata v Ormožu je Carthago v Sloveniji postavil pomemben mejnik in v manj kot v letu dni zgrajen obrat je sredi meseca maja že zapustil prvi tam izdelani Malibu Van. V Odrancih s 40-tisočim jubilejnim vozilom in s petnajsto obletnico podjetja v mesecu oktobru nadaljujejo uspešno pot.
Atraktivna vozila, konstantni razvoj in nadaljnja modernizacija obrata bodo ključni na obeh lokacijah.


Motivirana ekipa Carthagovcev - skoraj 850 zaposlenih na obeh lokacijah – s svojim angažmajem in strokovnostjo postavlja standarde uspeha za naprej. Z modernimi delovnimi mesti, vedno novimi ugodnostmi za zaposlene ter z ekipnim duhom vabijo medse nove sodelavce vseh profilov.
S sodelovanjem na lokalni ravni in s svojimi dobrodelnimi akcijami pa podjetje in njegova ekipa pišeta izjemne zgodbe tudi na tem področju. Carthagovci vabijo medse vse tiste, ki jih področje karavaninga zanima in ki imajo karierne ambicije za delo v moderni, tehnološko dovršeni tovarni.
Bodite del ekipe ob njihovi naslednji uspešni zgodbi!