8. oktober, 2015
Robeta Mobil : Sezona 2016

V podjetju Robeta Mobil iz Slovenj Gradca stavijo na kupce, ki želijo nekaj več. Njihova vozila so ekskluzivna, kompaktna, prostorna in cenovno relativno dostopna. Z linijo sezone 2016 smo se spoznali v začetku meseca septembra na slovenjgraškem letališču.

Prvo vozilo so predstavili na salonu Bonaca leta 2013, že lani pa je Primož Kotnik, direktor družbe, poudaril, da si ne morejo privoščiti le enega modela.

 

V letošnjem letu so vso energijo usmerili v novo definicijo ponudbe, rezultat je pestra ponudba vozil za skoraj vse želje in okuse. Že v osnovni izbiri je kupcem na voljo 2,2-litrski motor s 130 »konjskimi« močmi, spisek opreme osnovnega vozila pa je pester in v veselje popotnikom.

 

Robeta Mobil 2016

 

 

Robeta Mobil 2016Robeta Mobil 2016Robeta Mobil 2016

 

PESTRA PONUDBA VOZIL ROBETA MOBIL

 

V sezoni 2016 ponujajo tri modelne linije, ki so na voljo v dveh dolžinah.
Peljejo se na osnovi Citroëna Jumper, nova, prenovljena generacija trojčka (k obema iz koncerna PSA sodi še bratranec Fiat Ducato) pa je še boljša kot prej. Izboljšane vozne lastnosti in motorji, ki ustrezajo najnovejšim okoljskim standardom, poskrbijo za užitek v vožnji in brezskrbno potovanje.


Osnovni model nosi oznako Klasik, kot že ime pove pa gre za klasično in preverjeno zasnovo, kjer z nakupom ne moremo zgrešiti. Linija Butik ponuja ekskluzivne elemente, ki odražajo posebnost lastnika. Izbrani materiali pohištva so dragocenejši, oblazinjenje pa je usnjeno. Povsem na drugo vrsto kupcev pa stavijo z linijo Trend, ki je ekskluzivna v smislu oblikovanja in izbiri barvnih kombinacij in namenjena tistim, ki želijo izstopati.

 

VEČ INFORMACIJ NA SPLETNI STRANI PODJETJA!