30. november, 2016
Rimor: Novi zastopnik za nove prodajne uspehe

Znamka Rimor je v preteklosti pri nas veljala za kakovostno in cenovno kar dostopno znamko avtodomov, zato lahko še danes na cestah vidimo dosti avtodomov te znamke s slovenskimi registrskimi tablicami. Rimor zadnja leta ni imel sreče s prodajo pri nas, zato se nadejamo, da je z novim zastopnikom za Slovenijo nastopilo novo obdobje za to znamko.
Sredi novembra je podjetje IZARA HF d.o.o. iz Celja prevzelo zastopstvo, v decembru pa so na svoje dvorišče že pripeljali prvo vozilo – avtodom s spalnim nadstreškom Rimor Superbrig 695 TC, ki ga poganja 150-konjski motor. V bližnji prihodnosti bo zaloga bogatejša še za avtodoma serije Katamarano in Seal.


Rimor ima v ponudbi peterico modelnih serij, v Sloveniji bodo na voljo štiri

Cenovno najdostopnejša je serija Katamarano, v kateri so na voljo štirje polintegrirci ter pet avtodomov s spalnim nadstreškom. Za osnovo služi Renault Master. Sledi serija Seal, v kateri so štirje polintegrirci ter trije alkovni. Serija Europeo ponuja štiri polintegrirane modele, najvišje pa je postavljena serija Superbrig, ki ponuja pet različnih avtodomov s spalnim nadstreškom. Te tri serije so postavljene na osnovo Fiata Ducato.

 

Rimor SlovenijaRimor SlovenijaRimor Slovenija


Podjetje IZARA HF d.o.o. ima z avtodomi dolgoletne izkušnje, saj so zapriseženi avtodomarji, z njimi pa ima Rimor zopet boljše možnosti za prodajne uspehe na našem trgu. Več informacij na telefonski številki 070 17 44 97 ali spletni strani podjetja Rimor Slovenija www.avtodomi-rimor.si.