19. april, 2020
Z 20. 4. se odpirajo servisi in trgovine

Servisi počitniških vozil in trgovine z opremo za kampiranje in karavaning so bili zaprti od 16. 3. 2020, ko je vlada Republike Slovenije razglasila epidemijo koronavirusa.
Z delnim rahljanjem varovalnim ukrepov , s katerim se z jutrišnjim dnem vsaj malce normalizira življenje, odpirajo svoja vrata tudi skoraj vsa podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo in servisom naših vozil.


Ob obisku servisov in salonov se držite naslednjih preventivnih ukrepov, ki veljajo zaradi povečane stopnje tveganja prenosa koronavirusa:

  • Razkužite roke
  • Nadenite si zaščitno masko, šal ali ruto in prekrijte usta in nos
  • Ohranjajte razdaljo vsaj dva metra
  • Ne nosite rokavic (oziroma se držite njihovih navodil)
  • Vstopajte posamično
  • Ne obiskujte servisov v primeru znakov (ali samo suma) obolenja dihal


Naše poslovne partnerje smo povprašali, kako bo delo potekalo v prihodnjih dneh.

 

 

AC Glavan

Vojko Glavan, z ženo Mojco gonilna sila podjetja AC Glavan, kjer zastopajo, prodajajo in servisirajo počitniška vozila znamk Hymer, Carado, Phoenix in Bürstner, nam je sporočil, da z jutrišnjim dnem odpirajo tako servis počitniških vozil kot tudi trgovino z opremo za kampiranje in prosti čas.

 

AC Glavan
Gaji 45
3000 Celje
T: 03 541 51 99
info@ac-glavan.si
www.ac-glavan.si

 


Adria Center

Iz Adrie Center, podjetja, ki zastopa in prodaja počitniška vozila znamk Adria in Sun Living, nam je Matjaž Strašek zaupal, da so bili ves čas dosegljivi tudi med veljavo najstrožjih ukrepov, z jutrišnjim dnem pa odpirajo servis počitniških vozil.

 

Adria Center
Podbevškova 13
8000 Novo mesto
T: 07 39 35 304
www.adria-center.si

 

 

 

Avtodomar.si

Mike Jamnik, predstavnik podjetja Avtodomar.si, ki v Ljubljani zastopa in prodaja avtodome blagovnih znamk Eura Mobil in Benimar pravi, da je servis deloval ves čas krize. Za vse ostale aktivnosti pa jih lahko kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte.


Avtodomar.si
Zaloška 171 A
1000 Ljubljana
T: 041 601 005
mike@avtodomar.si
www.avtodomar.si

 

 

Caravan Center

Tjaša Grünfeld iz ljubljanskega podjetja Caravan, zastopnika in prodajalca počitniških vozil blagovnih znamk Adria, Sun Living, Sunlight, Dethleffs, Knaus, Weinsberg in Laika, je pojasnila, da z jutrišnjim dnem prične z delom servis počitniških vozil, trgovino pa bodo odprli predvidoma 4. 5. 2020. Dosegljivi so na telefon in po elektronski pošti.

 

Caravan Center
Cesta Ljubljanske brigade 9
1000 Ljubljana
T: 01 518 36 36
servis@caravan.si
avtodomi@caravan.si
prikolice@caravan.si
trgovina@caravan.si

www.caravan.si

 

 

Freedom Center

Iz celjskega Freedom Centra, kjer zastopajo in prodajajo počitniške prikolice Hobby in šotorske prikolice Camp-let, nam je Tanja Puncer sporočila, da jutri še ne bodo odprli centra. V kolikor bodo spremenili odločitev, vas bomo nemudoma obvestili.


Freedom Center
Mariborska 200 A
3000 Celje
T: 041 739 688 in 031 688 877
info@freedom-center.si
www.freedom-center.si

 

 

Izara HF d.o.o.

Celjski Izara HF d.o.o. prodaja in servisira avtodome znamke Rimor. Špela Fink nam je sporočila, da z jutrišnjim dnem pričneta delovati tako salon počitniških vozil kot tudi servis počitniških vozil.

 

Izara d.o.o.
PE Center vozil in dodatne opreme
Bežigrajska 12
3000 Celje
T: 070 174 497
info@avtodomi-rimor.si
www.avtodomi-rimor.si

 


Hiša na kolesih

Metod Žebovec iz šenčurske Hiše na kolesih, kjer zastopajo in prodajajo avtodome znamk Ahorn, Giotiline in Malibu ter imajo največjo floto za najem avtodomov v Sloveniji, nas je obvestil, da servis vozil deluje nemoteno. Hiša na kolesih je bila prva, ki je zdravstvenim delavcem ponudila v brezplačno uporabo svoje avtodome za čas trajanja koronakrize – v njih bi si lahko preobremenjeni zdravstveni delavci odpočili, hkrati pa ne bi ogrožali zdravja svojcev.
Hiša na kolesih
Rožna 44
4208 Šenčur
T: 041 366 141 in 031 732 777
info@hisanakolesih.com
www.hisanakolesih.com

 

 

Koptex Kamping Center

Boštjan Šinigoj, vodja Koptex Kamping Centra v Novi Gorici, kjer zastopajo in prodajajo počitniška vozila blagovnih znamk Challenger, Sterckeman in Roller Team, pravi, da bodo s ponedeljkom odprli servisno delavnico, trgovino pa v torek – ta bo obratovala s skrajšanim delovnim časom med 8:00 in 16:00. Na voljo je tudi spletna trgovina z opremo za kampiranje!

 

Koptex Kamping Center
Vodovodna pot 11
5000 Nova Gorica
T: 05 330 86 50
info@koptex.com
www.koptex.com
www.koptex-caravan.com

 

 

M Caravaning

Šenčurski M Caravaning, ki ima eno najbolj obiskanih spletnih trgovin s kamping in karavaning opremo pri nas, po besedah Žige Brišarja jutri odpira tako servisno delavnico kot tudi trgovino oziroma Salon. Poleg bogate ponudbe opreme za kampiranje ponujajo tudi avtodome znamk Elnagh in Mobilvetta Design.

 

Mixi Caravaning
Poslovna cona A A 10
4208 Šenčur
T: 04 410 444
www.mixi-caravaning.si

 


Rovando

Koroški center Rovando je v letu in pol kar so ga odprli prerasel v koroški center za prosti čas, kjer so na voljo tako športna oprema za aktivni prosti čas kot tudi počitniška vozila znamk Robeta Mobil in Carthago. Z jutrišnjim dnem odpirajo center s trgovino in servisno delavnico, medtem ko bo morala avtopralnica še malo počakati. Proizvodnja v proizvodnem obratu Robeta Mobil pa je ves čas trajanja najstrožjih ukrepov delovala nemoteno, saj morajo zagotoviti vozila, ki so že naročena.


Rovando
Pohorska 6 B
2380 Slovenj Gradec
T: 02 883 16 80
prodaja@rovando.si
prodaja@carthago.si
www.carthago-slovenija.si
www.rovando.si

 

 

Stador AC


Po besedah Agi Stanojevič z jutrišnjim dnem spet na široko odpira svoja vrata servisna delavnica Stador AC v Črmošnjicah streljaj od Novega mesta. Servis ponuja usluge za počitniška vozila vseh blagovnih znamk.

 

Stador AC
Črmošnjice pri Stopičah 72
8000 Novo mesto
T: 07 308 96 15
info@stador.si
www.stador.si

 

 

Avtocenter Martin Stipič

Ljubljanski avtocenter Martin Stipič, ki zastopa in prodaja počitniška vozila znamk LMC, Karmann Mobil in Rapido z jutrišnjim dnem oodpira vrata vulkanizerske delavnice in servisa. Po besedah Polone Stipič bodo storitev vulkanizerske delavnice organizirali z naročanjem strank, delovalo pa bo osem servisnih linij.


Avtocenter Martin Stipič
Zaloška 179
1000 Ljubljana
T: 01 520 30 23
avtodom@stipic.eu
www.stipic.eu
www.avtodomi-stipic.si