9. november, 2023
Primus Mobil - Predelava avtodomov po vaši meri

Primus Mobil je mlada, le nekaj let stara blagovna znamka predelanih kombijev. Za vane Primus Mobil, pod katerih oblikovanje se je podpisal priznani oblikovalec Luka Zajc, so značilne predvsem podrobnosti, na primer leseni zaključki pohištva iz polnega (masivnega) lesa, uporaba furnirja in prilagajanje vozila željam kupcev.

V sezoni 2024 imajo v ponudbi serijo One treh dolžin in z različnimi izvedbami notranjih postavitev in opreme. Vašemu kombiju lahko dodajo dvižno streho z dodatnim dvojnim ležiščem, spredaj vgradijo panoramsko okno, ki je pri Primus Mobil rešeno drugače kot pri tekmecih, saj še vedno ohranijo vsaj del police nad voznikom.

Primus Mobil One II

Svojevrstna rešitev predelanih kombije Primus Mobil je tudi okrogla, vrtljiva kopalnica, ki med neuporabo izdatno poveča prehod mimo kuhinje, znotraj pa je nadvse prostorna tako za umivanje kot tudi prhanje. Več o predelanih kombijih Primus Mobil na spletni strani www.primus-mobil.com, v decembrski številki in tudi tu na portalu pa bomo objavili obširni test vana Primus Mobil One II.