21. marec, 2020
Avtodomi Rimor

Avtodomi znamke Rimor so pri nas dobro poznani, tradicija tega italijanskega proizvajalca počitniških vozil pa sega v leto 1978, ko je Luano Niccolai osnoval znamko Rimor in pričel z izdelavo avtodomov.

Danes Rimor spada pod okrilje koncerna Trigano. V sezoni 2020 so na voljo štiri modelne serije avtodomov in predelanih kombijev, zastopa in prodaja pa jih podjetje IzaraHF d.o.o. iz Celja.

 

Avtodomi Rimor sezone 2020


Predelani kombiji serije Horus so izdelani na osnovi Fiata Ducato, na voljo pa sta dva modela: 38 z dvojnim ležiščem in 45 s posebej širokim pogradom.


Evo so poimenovali serijo polintegrircev in avtodomov s spalnim nadstreškom na osnovi Forda Transit. Kupci lahko izbirajo med štirimi modeli: 66 Plus in 69 Plus imata sredinsko posteljo, 95 Plus ločeni ležišči, 77 Plus pa dve dvižni ležišči. Avtodoma s spalnim nadstreškom sta dva, oba namenjena družinam: Evo 5 ponuja prečno dvojno ležišče, Evo Sound pa pograd.


Serija Seal ponuja polintegrirce z dvižno posteljo in bogato opremo: z opcijskim panoramskim steklom nad voznikovo kabino, električnim pomikom dvižne postelje, posredno osvetlitvijo in kakovostno opremo. Na voljo je sedem modelov: francosko posteljo ponuja model 12 Plus, centralno ležišče z ločeno kopalnico imajo 66 Plus, 66 Plus Limited, 68 Plus in 69 Plus, prečno dvojno ležišče 95 Plus in 98 Plus.

 

Vrh ponudbe predstavlja serija Super Brig na osnovi Fiata Ducato in s kakovostno vgrajeno opremo. Na voljo trije polintegrirci ( 69 Plus, 87 Plus in 95 Plus) ter trije alkovni (695 TC, 687 TC in Suite).