3. marec, 2013
Princ je postal kralj: Elnagh King

Elnagh King 55 z letnico 2013 je naslednik poznanega razreda Prince, prinaša pa pomemben napredek na tehničnem in stilskem področju. King 55 je postavljen na Fiatovo podvozje 35L in je na voljo z dvema motorjema (2.3 in 3.0) treh različnih moči (96 kW/130 KM, 110 kW/150 KM in 132 kW/180 KM).

 

Zunanjost je polepšana z novimi grafikami in barvnimi kombinacijami črne in rdeče, zato King ne bo neopažen. King 55 je dolg 692 cm, namenjen pa je petim osebam oziroma družinam z dvema ali tremi otroki. Poleg vseh osnovnih sestavnih elementov notranjosti se ponaša tudi z velikim skladiščem oziroma garažo. Nadgradnja je narejena po sistemu SEA – System Evolution Assembly, stene so dobro izolirane, na spojih ne prepuščajo vode, poleg tega pa za namestitev notranjih sten ne potrebujejo dodatnih okvirjev.

 

Eleganca notranjosti je poudarjena z LED osvetljavo, lakiranimi lesenimi površinami in okusnim barvnim ujemanjem oblazinjenja in zaves. Tudi opremljenost ne zaostaja za stilom, kajti ne manjkajo ogrevanje Webasto 3900, Truma grelnik vode in RCA kamera za vzvratno vožnjo, v kuhinji pa sta med drugim tudi štedilnik s tremi kuhalniki in hladilnik Dometic (160 litrov).

 

 

Elnagh KingBivalni del