26. marec, 2013
Aqua Sanitas: Voda zdravja iz vodovodne pipe

Kar preveč radi zanemarimo dejstvo, da moramo vsak dan popiti zadostno količino vode. Še bolj pa zanemarjamo kakovost vode, ki je marsikje na meji oporečnosti. Telo sodobnega človeka je zaradi naporov, nepravilnega življenjskega sloga in stresa zakisano (kislinsko bazično ravnovesje je porušeno), posledice pa so znane vsem: bolezenske težave (med drugimi revmatizem, protin, migrena, osteoporoza, diabetes in celo celulit). Normalni pH telesa je rahlo bazičen, odstopanja navzdol pa vodijo do motenj v presnovi in do bolezni.


Zakisanost telesa povzroča slabo oskrbo telesa s kisikom, prvi znaki pa so utrujenost, nemir, spremembe na koži in nespečnost.
Osebni filtrirni sistem Aqua Sanitas deluje tako, da filtrira vodo in jo v dobrih desetih minutah spremeni v ioniziran, bazičen napitek. Steklenička iz kirurškega jekla zniža oksidacijski redukcijski potencial vode in telesu priskrbi pomembne antioksidante. Z zvišanjem pH vrednosti vode pomaga odpravljati zakisanost telesa ter poskrbi za boljšo hidracijo telesa. S filtracijo iz vode odstrani klor, nečistoče in podvoji vsebnost magnezija.


V »čutarici« sta dva filtra. V ionizatorju je 13 mineralov, voda po končani filtraciji pa je mehka kot svila. Pitje se priporoča vsem, ki živimo na robu svojih zmogljivosti, pa tudi vsem tistim, ki jim ni vseeno, kakšno vodo pijejo.

 

Več na spletni strani zastopnika.