16. marec, 2013
Adria Plus: Hišni sejem v Novem mestu

Adria Plus, d.o.o. v okviru programa Adria Center, v Novem mestu na obrtni coni Cikava organizira hišni sejem počitniških vozil, ki bo potekal od četrtka 21. do sobote 23. marca 2013 od 8. do 18. ure.

 

Predstavitev ponudbe in testne vožnje

 

V času sejma želijo ljubiteljem karavaninga predstaviti najnovejšo ponudbo počitniških vozil Adria in dodatne opreme, hkrati pa omogočajo testne vožnje avtodomov. Ker je Adria Plus tudi pooblaščeni serviser vozil Fiat, lahko pri njih opravite servisni pregled celotnega avtodoma – osnovnega vozila in nadgradnje na enem mestu, v času sejma z 20% popustom.

 

 

Strokovno svetovanje Adria Mobil

 

V času hišnega sejma bo na voljo strokovnjak Adrie Mobil, ki bo odgovarjal na vsa vprašanja glede uporabe počitniških vozil Adrie Mobil.

 

Strokovno svetovanje pri izbiri pnevmatik

Glede na prehod iz zimske v letno sezono vam bo v času hišnega sejma pri pravilni izbiri pnevmatik nudil nasvete in svetoval strokovnjak gospod Gregor Zorko iz vulkanizerstva Špica, v primeru menjave pa boste deležni posebnih ugodnosti pri nakupu in menjavi pnevmatik.

 

 

Sejem rabljenih počitniških vozil

 

Na dvorišču Adria Centra bo v času hišnega sejma potekal sejem rabljenih počitniških vozil, kjer lahko obiskovalci pripeljete staro vozilo, strokovnjaki pa vam bodo vozilo temeljito pregledali in izdali potrdilo o ustreznosti vozila (cena pregleda je hkrati pristopnina za tridnevno prodajo – vozilo vam bodo prodajali usposobljeni prodajalci Adria Centra – pogoji so zapisani na spletni strani podjetja).

 

 

   
   

 

Povezava do letaka PDF.