21. november, 2018
Najem avtodoma pri AC Glavan

Pri celjskem AC Glavan so pripravili posebno ponudbo najema počitniških vozil iz njihove prenovljene flote! Za lažjo odločitev in načrtovanje vašega dopustavam že sedaj v mesecu decembru ponujajo first minute ponudbo s kar 20% popustom na cene najemov! 

 

Poleg 20% first minute popusta vam ponujajo tudi plačilo na obroke. Če se v mesecu decembru odločite za vplačilo rezervacije,
lahko razliko zneska sami porazdelite na brezobrestne mesečne obroke do datuma odhoda. Rezervirajte si svoje vozilo že sedaj ! Pri AC Glavan vam ponujajo ugodne cene najema za vrhunske in dobro opremljene avtodome.

 

Povezava na spletno stran najema AC Glavan.
 

Podjetje AC Glavan, ki ga vodita zakonca Mojca in Vojko Glavan, deluje že 17.leto, v tem času pa so se razvili v sodoben karavaning center z veliko trgovino z opremo za kampiranje, servisno delavnico in salonom za prodajo počitniških vozil.

Zastopajo in prodajajo počitniška vozila znamk Bürstner, Hymer, Carado, Eriba in Phoenix, ter znamk počitniške opreme Movera, Bel Sol, Dometic, VB AirSuspension in druge.