17. julij, 2015
Življenje v gibanju - S Tino in Jakovom!

Tina Maze, Jakov Fak in Adria Mobil - najboljši partnerji za vrhunske dosežke! 

 

 

V poslovnih prostorih družbe Adria Mobil, d.o.o. v Novem mestu je včeraj potekala novinarska konferenca posvečena podpisu enoletne sponzorske pogodbe z dvema izjemnima slovenskima športnikoma, Tino Maze in Jakovom Fakom. V družbi Adria Mobil, d.o.o. so se namreč odločili, da nosilcema najbolj žlahtnih odličij na področju smučanja in biatlona predajo v enoletno uporabo najbolj luksuzna potovalna vozila iz Adriine kolekcije, avtodoma serije Sonic Supreme SBC in Sonic Supreme SL.

 

 

Serija Sonic Supreme predstavlja vrh ponudbe novomeške tovarne in je rezultat dolgoletnega razvoja ter vgradnje najkakovostnejše opreme. Med drugim se serija ponaša s šasijo Al-Ko, za ogrevanje pa skrbi toplovodni sistem Alde. Tudi sicer srebrno obarvani avtodom obrača glave kjerkoli se pojavi.

 

Sodelovanje s Tino in JAkovom je nadgradnja Adriine dolgoročno skrbno načrtovane strategije na področju družbene odgovornosti podjetja, kamor že vrsto let sodijo najboljša slovenska športna kolektiva na področju kolesarstva (KK Adria Mobil) in odbojke (ACH Volley), zadnja tri leta pa je v to shemo izjemno uspešno vključena tudi avstrijska tovarniška motoristična ekipa KTM Red Bull, ki v spremstvu Adriinih avtodomov p emaguje ovire najtežje, devet tisoč kilometrov dolge dirke na svetu – relija Dakar.


Ta izjemna druščina Adriinih sponzorskih varovancev in hkrati poslovnih partnerjev ima odslej dva nova člana, Tino Maze in Jakova Faka, ki sta danes tudi uradno prevzela omenjena avtodoma serije Sonic. Gre v bistvu za poslovno partnerstvo med tistimi, ki vsak na svojem področju in na svoj način postavljajo nove mejnike – Tina in Jakov v športu, Adria Mobil pa na področju proizvodnje vozil za prosti čas. In vsi sodijo v sam evropski in svetovni vrh.

 

 

»V letu, v katerem obeležujemo visok jubilej – 50. obletnico blagovne znamke Adria, je sklepanje poslovnega partnerstva s tako izjemnima športnikoma, kot sta Tina Maze in Jakov Fak, prav poseben dogodek za vse vpletene strani. Tina je v svoji bogati karieri osvojila skupaj več kot trinajst medalj na svetovnih prvenstvih in olimpijskih igrah, in tudi vsem nam, tako športnim navdušencem kot navadnim ljudem, vrsto let dajala – in še vedno daje! - izjemen zgled, kako se premagujejo ovire in kako se dosegajo vrhunski rezultati. Nič manj nas ne navdušuje športna kariera našega biatlonca, svetovnega prvaka in nosilca bronastega olimpijskega odličja Jakova Faka. Zanje so značilni tako vzponi kot padci, kot je to značilno tudi za življenje samo. In kot je to navsezadnje značilno tudi za blagovno znamko Adria, ki že petdeset let navdušuje na milijon e imetnikov in uporabnikov vozil za prosti čas po vsem svetu. Prav zato menimo, da so Tina, Jakov in Adria najboljši partnerji za vrhunske dosežke, ne glede na to, ali govorimo o športu ali o proizvodnji. Povsod je namreč potrebno trdo delo. Kakovost. Vztrajnost. Nepopustljivost. Odgovornost. Zavezanost k doseganju zastavljenih ciljev. Adriina Sonic Supreme SBC in Sonic Supreme SL bosta tako našima športnikoma omogočila, da jima bo prihodnje obdobje nekoliko lažje – pri Tini, ko gre za vzdrževanje kondicije (kajti računamo na njeno vrnitev med najboljše smučarke sveta!), študij in prosti čas, pri Jakovu pa da v novo biatlonsko sezono vstopi maksimalno dobro pripravljen in nas še letos razveseli z novimi vrhunskimi rezultati,« je v svojem nagovoru ob primopredaji ključev avtodomov povedala Sonja Gole, generalna direktorica Adrie Mobil.


»Ta nova partnerstva s Tino Maze in Jakovom Fakom so posebna za Adrio. Ne samo zato, ker gre za športnika svetovnega ranga, ki sta primer vrhunske profesionalnosti pri tem kar počneta, temveč tudi zato, ker zahtevata najboljše. Najboljše vodstvo, najboljše trenerje, najboljši trening in najboljšo podporo. To in njuno osebno angaŽiranje je tisto, zaradi česar ju lahko smatramo za vrhunska športnika svetovnega ranga. Naši avtodomi serije Sonic jima bosta pomagala pri vsakodnevnih dejavnostih in to na način, ki ga lahko nudi le avtodom – z zagotavljanjem prvorazredne nastanitve in mobilnosti – za treninge, tekmovanja in za prosti čas. Prav kombinacija udobja, praktičnosti, mobilnosti in občutka svobode je tisto, zaradi česar so naši avtodomi tako dobra izbira za naše stranke,« je ob primopredaji dejal izvršni direktor področja Prodaja in trženje, Matjaž Grm.


»Pri moji odločitvi, da letos prekinem z aktivnimi tekmovanji, je zelo pomembno, da ohranim ravnovesje pri vseh svojih vsakodnevnih aktivnostih – vključno z mojimi treningi in vzdrževanjem telesne kondicije, študijem in prostim časom. Prepričana sem, da bo Adriin Sonic Supreme enkraten sopotnik mojemu Življenjskemu slogu. Čeprav me prve preizkušnje z Adriinim avtodomom še čakajo, pa sem prepričana, da ponuja veliko udobja in praktičnosti in, da bo v kratkem dejansko postal neke vrste moj drugi dom, ki mi bo hkrati omogočal Življenje v gibanju,« je ob primopredaji ključev novega Adriinega avtodoma dejala Tina Maze.

 

 

»Izjemno sem vesel dogovora z Adrio Mobil in njihove odločtve, da mi omogočijo uporabo enega najbolj prestižnih avtodomov v njihovi produktni paleti, saj je moja športna pot predvsem vezana na nenehna potovanja iz kraja v kraj, iz ene drŽave v drugo. Biti mobilen in se hkrati stoodstotno koncentrirati na zahtevne treninge, je eden izmed imperativov za doseganje odličnih rezultatov. Partnerstvo z Adrio je zato zame izjemno dragoceno, moja prva izkušnja z njihovim avtodomom serije Sonic, ki sem ga prav zaradi kakovostnih treningov neuradno prevzel že pred mesecem dni in z njim opravil že prve kilometre, pa že nakazuje na to, da je odločitev prava. Prepričan sem, da bodo to v sezoni, ki je pred nami, pokazali in dokazali tudi moji športni rezultati,« je ob uradnem prevzemu avtodoma dejal Jakov Fak.