20. marec, 2013
Freedom center Celje: Vabljeni na dneve odprih vrat med 25. in 30. marcem

Freedom center iz Celja bo tudi letos za vse ljubitelje kampiranja pripravil spomladanske dneve odprtih vrat, ki bodo od 25. do 30. marca potekali na njihovem prodajno razstavnem prostoru v Celju (Mariborska c. 200a).

 

Vsak dan bodo odprti od 9. do 19. ure, ko bodo vsem kampistom na ogled najnovejši modeli počitniških prikolic Hobby in šotorskih prikolic Camp-let ter Comanche.

 

Predstavili bodo predprostore Isabella in Ventura, v njihovi bogato založeni kamping trgovini pa bodo pripravili akcijske cene dodatne kamping opreme. Tako bodo imeli na voljo številne modele kamping stolov, mizic, posode, zaščitnih ponjav, tepihov, senčnikov, tend, dodatne opreme za avtodome in prikolice, otroških kolesarskih vozičkov Croozer.

 

Predstavili bodo tudi delovanje premikalnikov (moverjev) počitniških prikolic, ki vam pomagajo parkirati prikolico na centimeter natančno.

 

 

Zakaj obiskati Freedom dneve odprtih vrat?

 

  • AKCIJSKE CENE počitniških vozil na zalogi in kamp opreme
  • Ponudba prikolic STARO za NOVO
  • KREDIT za počitniška vozila do 10 let ekskluzivno samo v Freedom Centru
  • Ugodno BREZOBRESTNO financiranje nakupa kamp opreme v vrednosti nad 1000 EUR
  • SVETOVANJE pri nakupu ter montaži dodatne opreme
  • FIRST MINUTE rezervacije najema počitniških in šotorskih prikolic

 

 

 
    

 

Letošnja novost – najem prikolic HOBBY v kampu Adria - Ankaran in Čikat – Mali Lošinj


Freedom center Celje je letos v kampu Adria v Ankaranu in v kampu Čikat na Malem Lošinju postavil nekaj popolnoma opremljenih počitniških prikolic Hobby, ki bodo namenjene najemu. Vsaka prikolica je dodatno opremljena še z baldahinom in vso potrebno kamping opremo. Več informacij o najemu prikolic boste dobili na dnevih odprtih vrat oz. kar direktno v kampu Adria in Čikat.