19. julij, 2018
Novi Malibu Van Charming GT

Oznaka GT je rezervirana za posebne izvedbe osebnih avtomobilov, ponavadi pa prinaša ekskluzivnost, odlično opremljenost in močne motorje. Malibu, ki so ga po letih premora kot znamko oživili pred leti, je sprva ponujal le predelane kombije, kasneje so dodali še avtodome. Po uspešnih letih prodaje so tako za sezono 2019 je na voljo šesterica predelanih kombijev, dva posebna modela Charming ter dva dodatna GT modela, ki pomenita vrhunec ponudbe.
Novi Malibu Van Charming GT je na novo zasnovan predelani kombi, kjer so poudarek pri razvoju dali na prostornost notranjosti z veliko kopalnico. V prednjem delu so nad voznikovo kabino odstranili stropno oblogo s polico, s čimer so zagotovili zračnost voznikove kabine, hkrati pa tudi v prednjem delu zagotovili večjo notranjo višino. Nad voznikovo kabino so vgradili veliko panoramsko okno, ki sicer ni premično, a s tem predelani kombi povzema linije notranjosti v polintegriranih avtodomih. Na voljo sta dva modela: 600 DB in 640 LE, pri s prečno posteljo, drugi z ločenima ležiščema.
Pohištvo je v barvi »Cherry Shinning« ali »Classic Turin«, kjer se prepletajo rjavi lesni odtenki z biserno belimi poklopci vratic omaric.