15. marec, 2019
Pomladni hišni sejem v Caravan Centru v Ljubljani

Ljubljanski Caravan Center je eden od centrov kampinga in karavaninga z najdaljšo tradicijo daleč naokoli. Letos praznujejo 30-letnico delovanja, v tem času pa je center, ki je v lasti zakoncev Grünfeld, prerasel v največji tovrstni prodajni center v deželi, ki se ponaša z dobro založeno trgovino s kamping in karavaning opremo, zanesljivimi in ustrežljivimi sodelavci in zalogo vozil, med katero lahko vsakdo najde kaj zase.
Zadnji konec tedna v marcu, od četrtka 28. pa do sobote 30., bodo pripravili že tradicionalni hišni sejem, na katerem bo predstavljena celovita ponudba počitniških vozil in opreme. Caravan Center zastopa in prodaja počitniška vozila znamk Adria Mobil, Sun Living, Dethleffs, Sunlight, Knaus, Weinsberg in Laika. So tudi zastopniki in prodajalci opreme za kampiranje in aktivni prosti čas.
Na ogled številni novi avtodomi in počitniške prikolice vseh znamk, ki jih zastopajo, v času hišnega sejma pa bo na ogled postavljenih tudi nekaj rabljenih počitniških vozil. Predstavili bodo floto za najem, obiskovalce pa razveselili tudi z novostmi, popusti in srečelovom z bogatimi nagradami.
Kot vedno bomo lahko prebivalci osrednje Slovenije hišni sejem v Šiški izkoristili tudi za druženje in skupni ogled počitniških vozil, letošnji hišni sejem pa bo zagotovo nekaj posebnega zaradi častitljive obletnice in posebnih akcij, ki jih bodo pripravili za obiskovalce.
Vljudno vabljeni!