15. julij, 2017
LMC: Pet novih tlorisov počitniških prikolic

Pri LMC so predstavili novosti med počitniškimi prikolicami. Gre za nadgradnjo obstoječe ponudbo, ki jo bodo dopolnili s petimi različnimi novimi modeli, nekaj pa je tudi kozmetičnih popravkov. Serija Musica je tako dobila novo prednjo masko, ki se zgleduje po seriji Maestro. Serija je pridobila tudi na oblikovanju zadka, kjer se zgleduje po avtomobilski industriji.

 

Nova je tudi grafika polepitve, ki sedaj sledi stranskim linijam, ki se zaključijo na zadku prikolice.
Pomembnejša novica je pet novi notranjih razporeditev, ki bodo na voljo v vseh modelnih serijah. Oznaka 410D prinaša dvojno ležišče, 480E in 582E ločeni ležišči, 510D centralno ležišče, 530K pa je namenjena družinam z malimi otroki. Odslej so predali in omare na voljo s sistemom mehkega zapiranja, ki končno postaja standard tudi v svetu počitniških vozil.


Nove so tudi barve notranjosti – tako pohištva kot tudi oblazinjenja. Kupci bodo lahko izbirali med petimi sodobnimi barvnimi kombinacijami – za sezono 2018 so značilne tople in naravne barve.
Novost pa je tudi panoramska streha »Skyview«, ki bo opcijsko na voljo v serijah Vivo in Musica, medtem ko bo v imenitnejši seriji Maestro na voljo že serijsko. Gre za 140 x 50 centimetrov veliko strešno okno, ki dopolnjuje strešna okna Heki 2 in v notranjost prinaša še več sončne svetlobe.