11. april, 2021
Vidali: Novi materiali preprog

Za pravilno ukrojeno in očem všečno preprogo lahko kot dodatno opremo naročite ob nakupu vozila, lahko pa se obrnite na specialiste za zahtevno krojenje po kotičkih počitniških vozil. Trzinsko podjetje Vidali je že več kot desetletje glavni dobavitelj ukrojenih preprog novomeško Adrio Mobil, enega vodilnih proizvajalcev počitniških vozil na evropskem trgu.

 

Njihovi proizvodni prostori se nahajajo v industrijsko obrtni coni Trzin, streljaj od trzinske štiripasovnice. Na podlagi dolgoletnih izkušenj njihovih strank o primernosti preprog glede na način uporabe vam bodo v podjetju svetovali pri izbiri kakovosti, sestave in cenovnega razreda, kar je najboljše pa je, da imajo za veliko modelov počitniških vozil že izdelane šablone, preproge pa razreže stroj CNC.


Z letošnjim letom so razširili že tako bogato izbiro preprog z novimi in barvitimi materiali, ki so zelo gosto tkani, vlakna pa so visoka in mehka. Kupci lahko izbiramo med več kot ducat barvnimi odtenki, pri Vidaliju pa vse izbrane preproge natančno obrežejo in mojstrsko zarobijo.

Svojo novo preprogo lahko naročite na telefon 041 255 436 ali na spletni strani podjetja Vidali d.o.o.