17. april, 2017
TotalTV: Naj vas počitnice ne oddaljijo od najljubših televizijskih vsebin

Ob zasluženem oddihu se vedno prileže tudi dober film, zanimiva oddaja, napeto športno srečanje ali risanka za najmlajše. Da svojih najljubših vsebin ne boste zamudili je Total TV poskrbel s Paketom Morje, ki vam na vikendu, počitniški hiši, prikolici na morju ali v hribih omogoča spremljanje več kot 200 televizijskih programov. Ne zamudite akcijske ponudbe in privarčujte kar 101,96 evrov!

 

TV na počitnicah


Prihaja poletje, s tem pa atraktivne vsebine iz vsega sveta – serije, filmi, športni dogodki, ki jih na počitnikovanju nikakor ne želimo zamuditi. Rešitev za vse ljubitelje televizije predstavlja digitalna televizija Total TV, ki jo je mogoče spremljati kjerkoli in kadarkoli. Signal za oddajanje programov se namreč oddaja prek satelita, kar zagotavlja celovito pokritost. Spremljanje televizije je tako mogoče v hiši, apartmaju ali prikolici.
Paket Morje vključuje več kot 200 televizijskih programov, pri čemer so na voljo tudi programi v visoki ločljivosti (HD). Programska shema vključuje vse najbolj priljubljene televizijske programe, kar zagotavlja, da ob zasluženem oddihu ne zamudite ničesar.


Paket brez vezave, plačilo naročnine le štiri mesece


Paket Morje lahko uporabniki prejmejo brez vezave za daljše časovno obdobje. Naročnino namreč plačajo zgolj za štiri mesece, torej v obdobju, ko največ časa preživijo na počitnicah. Štirimesečna naročnina na Paket Morje poleg 200 televizijskih programov s satelita vsebuje tudi satelitski sprejemnik HD s kartico, satelitsko anteno in po potrebi tudi pretvornik LNB.


Ne zamudite akcijske ponudbe


V akcijski ponudbi za vse, ki si želite zagotoviti nemoteno spremljanje televizijskih vsebin, lahko potrebno opremo prejmete tudi do 101,96 evrov ugodneje. Za štirimesečno naročnino na Paket Morje z vso pripadajočo opremo tako v akcijskem obdobju do 31. avgusta 2017 odštejete le 239 evrov. V kolikor na svojem počitniškem prebivališču že imate anteno, za gledanje televizije potrebujete le satelitski sprejemnik HD s kartico in Paket Morje. Ob tem velja omeniti, da opremo plačate le prvič. V prihodnjih letih pa naročite samo paket programov – že za 58,50 evra .
Dodatne informacije o paketu Total TV Morje so na voljo na priloženi povezavi http://totaltv.tv/sl/televizija/Paket-Morje, na voljo pa smo vam tudi na naši brezplačni telefonski številki 080 45 67.

 

 

 

Prihranek je izračunan s primerjavo redne cene paketa in opreme Morje ter dodatnih paketov CineStar TV Premiere in Filmbox. Predplačniški paket Morje se obračuna v enkratnem znesku, vnaprej. Če uporabnik izbere namestitev, ceno namestitve višini 30,00 EUR obračuna pooblaščeni partner. Garancija na opremo velja eno leto od dne nakupa. Satelitska kartica je last Telemacha. Če uporabnik uporablja lastno sprejemno opremo, je priporočen obseg sprejemne antene 85 cm ali več. Posebna ponudba velja do porabe zalog ali do 1. 8. 2017, karkoli nastopi prej. Storitev je namenjena uporabi v Sloveniji. Vse cene vključujejo DDV. Pred sklenitvijo naročniškega razmerja se o pogojih uporabe storitev, cenah opreme in storitev TOTAL TV ter akcijski ponudbi pozanimajte na www.totaltv.tv, 080 45 67, info.si@totaltv.tv ali prodajnih mestih Telemacha. Telemach d.o.o., Cesta Ljubljanske brigade 21, 1000 Ljubljana