12. julij, 2014
Goodyearova pnevmatika EfficientGrip SUV najboljša v svojem razredu!

Pnevmatika EfficientGrip SUV, ki je prejela že številne nagrade in so jo za prvo opremo izbrali vodilni avtomobilski proizvajalci, je prepričala tudi kitajske strokovnjake. Ti so jo pred kratkim izbrali za najboljšo pnevmatiko v kategoriji pnevmatik za SUV vozila.

 

GoodyearGoodyear

 

Goodyearova pnevmatika za športne terence (SUV vozila) EfficientGrip SUV, ki omogoča nizko porabo goriva in tiho vožnjo, navdušuje strokovnjake ter potrošnike po celem svetu. Nedavno so jo za najboljšo pnevmatiko v kategoriji pnevmatik za SUV vozila izbrali na Kitajskem, ki predstavlja največji trg za podjetja v avtomobilski industriji. Nagrada, ki jo podeljujeta ugledna strokovnjaka v industrijski panogi Chinasuv.com in China SUV Weekly, predstavlja eno najprestižnejših tovrstnih priznanj.

Pnevmatika EfficientGrip SUV je zaradi svoje inovativne tehnologije in visoke kakovosti deležna neverjetnega odziva že vse od prihoda na trg leta 2012. Poleg številnih priznanj potrošnikov je med drugim prejela tudi nagrado 'Pnevmatika SUV leta 2012' revije Motor Trend, zaradi prizadevanj na področju varnosti in zmanjševanja izpustov CO2 pa ji je priznanje izrekla tudi španska gumarska industrija. Prav tako so pnevmatiko EfficientGrip SUV za prvo opremo svojih avtomobilov izbrali vodilni avtomobilski proizvajalci, med drugim Audi, Land Rover in Nissan.

Pnevmatika EfficientGrip SUV zaradi inovativne tehnologije FuelSaving omogoča večji izkoristek goriva in manjšo količino izpustov CO2. Poleg tega se ponaša tudi z naprednimi lastnostmi, ki občutno povečajo oprijem, hkrati pa zagotavljajo tiho in udobno vožnjo. Na voljo je za velik izbor vozil SUV/4x4, od velikih prestižnih do standardnih, kompaktnih in subkompaktnih.