28. maj, 2014
Poreč RISE UP 2014!

Poreč, privlačna sredozemska destinacija sredi zahodne obale istrskega polotoka, vedno veselo pričakuje svoje zveste obiskovalce in tiste, ki ga šele želijo spoznati.
Dvatisočletno mesto, polno kulturnih znamenitosti, je prava destinacija za brezskrbne počitnice.

 

Poreč Rise Up 2014

 

Venec zelenih polotokov, potopljenih v prostranstvo modrega Jadranskega morja, številni zalivi in zalivčki, urejene plaže, sprehajališča, ki vijugajo skozi borove gozdičke, kolesarske in pešpoti, ki vodijo skozi vinograde, sadovnjake in nasade oljk, ponujajo užitek tako tistim, ki si želijo odpočiti od delovnega vsakdana, kakor tudi tistim, ki si želijo aktivnih počitnic. Pomlad in jesen sta tukaj polni barv in doživetij pa tudi zima ima svoje skrite čare. Zabavno poletje prinaša veselo šumenje in morske radosti.

 

Za začetek poletja, počitnic in zabave – Rise Up Poreč – Poreč vas vabi na otvoritev sezone!

 

Rise Up vas z znanimi svetovnimi izvajalci in spremljajočim programom pričakuje v središču Poreča v zalivu Peškera z razgledom na staromestno jedro kot kuliso glasbenega dogajanja.

 

Poreč Rise Up 2014 - Shaggy!

 

Zapomnite si Poreč kot mesto vrhunske zabave, saj se bodo v treh junijskih dneh, polnih zabavnega in športnega programa, gastronomske ponudbe, polne različnih okusnih zalogajev in odličnega vina, ki se jim ne morete upreti, vrstili svetovni izvajalci in vrhunska imena!

Že prvi večer bo vaš gostitelj Shaggy! Pevec z Jamajke je svetovne lestvice osvojil z uspešnico Oh, Carolina, nadaljeval pa še z večjo, megauspešnico Boombastic. Na vrhove lestvic se vrača z uspešnicami z albuma Hot Shot, ki že osvajajo prva mesta. Popevka It Wasn't Me feat. Ricardo 'RikRok' Ducent je dosegla uspeh v številnih državah. Sledi ji Angel, v kateri gostuje Rayvon.

 

Vročico sobotne noči bo popestrila Inna, ki je že s predstavitvenim singlom Hot z istoimenskega albuma prišla na vrh glasbenih lestvic, celo na prvo mesto najuglednejše – Billboard Hot Dance Airplay.

In kot pravi naslov njenega novega albuma – Party Never Ends – se zabava v Poreču nadaljuje z ognjemetom in znanimi DJ-imeni!

Pravijo, da je Poreč mesto, v katerem se zabava začne s sončnim zahodom in traja do sončnega vzhoda – pridite in se prepričajte!

V trenutkih zgodnjega poletja za vrhunsko zabavo ob gostovanju svetovnih zvezd poskrbi vaša priljubljena destinacija.


Poslušajte Shaggyja v Boombasticu!