22. marec, 2019
Dnevi odprtih vrat v centru Rovando v Slovenj Gradcu

V času med 22. in 24. marcem so v podjetju Robeta organizirali svoje prve dneve odprtih vrat. Center Rovando je v tem času na široko odprl svoja vrata, pripravili pa so tudi kup novosti in presenečenj. Obiskovalcem z avtodomi so ponudili tudi PZA v sklopu centra, ki ponuja pet parkirnih mest s popolno oskrbo. Obiskovalci smo lahko preizkusili tudi kolesa Cube ter štirikolesnike, na ogled pa je bilo postavljenih 11 avtodomov Carthago, dve Robeti Mobil in naš uredniški supertestni C-Tourer, ki je sejem obiskal prvi dan. Robeta v centru Rovando poleg bogato založene trgovine z opremo za kampiranje prodaja tudi predelane kombije lastne znamke in prestižne avtodome Carthago. V ponudbi so predelani kombiji na osnovi Citroëna Jumper: serija Dyonisos nosi ime veseljaškega antičnega boga, vozila so dolga 540 centimetrov in ponujajo dve ležišči. Daljši so vani serije Helios, z imenom antičnega boga sonca, ki so dolgi 600 centimetrov, ponujajo pa največ štiri ležišča. Najdaljši so kombiji serije Apollo, ki so dolgi 636 centimetrov, ponujajo pa največ širi ležišča. Vsak Robeta avtodom je narejen posebej za naročnika, na voljo pa so tri serije predelanih kombijev.

Poleg predelanih kombijev Robeta Mobil je bila na ogled postavljena dvanajsterica modelov Carthago, od kompaktnih integrircev C-Compactline pa vse do prestižnih ladij na treh oseh E-Line (vsega skupaj dva modela Compactline, peterica C-Tourerjev, dva Chick C-Line ter dva Chick E-Line in prestižni S-Plus).

 

Carthago Vespa <3

Rovando - dnevi odprtih vrat marec 2019

 

Po besedah Igorja Pirtovška, direktorja prodaje pri Robeti, so bili s prvimi dnevi odprtih vrat zelo zadovoljni. Prodali so namreč tri vozila Carthago in en predelani kombi, prireditev pa bodo ponovil v aprilu in sicer med 12. in 14. 4. Vabljeni!

 

Supertestni Carthago spet doma - v centru Rovando!