10. februar, 2017
Mega mobil

V Slovenski Bistrici, v industrijski coni se nahaja podjetje Mega tekstil d.o.o. , kjer med drugim tudi predelujejo kombinirana tovorna vozila v bivalna, torej počitniška vozila, tako imenovane in vse bolj priljubljene vane ... Blagovna znamka MegaMobil se ponaša z bogatimi izkušnjami predelave vozil, krovno podjetje Mega tekstil d.o.o. pa z več kot polstoletnimi izkušnjami, saj ravno letos praznujejo 50.let obstoja podjetja.

 

TRADICIJA MEGA TEKSTIL d.o.o.


Podjetje Mega tekstil d.o.o. je eno izmed vodilnih proizvajalcev zadrg, trakov, vrvi, vezalk in elastike v Evropi, njeno delovanje pa je zaznati tudi na oddaljenih trgih izven meja Evrope. Vzpostavljena je vsestranska proizvodna veriga s katero lahko zadovoljijo fleksibilna naročila v najkrajšem možnem dobavljivem roku. Kot lastniki industrijskih standardov kakovosti, lahko zagotovijo popolno kombinacijo kvalitete in efektivnosti.


Dejavnosti


Osnovna dejavnost podjetja je proizvodnja in prodaja vseh prej naštetih produktov, dejavnost podjetja pa dopolnjujejo s predelavami tovornih vozil v bivalna počitniška vozila, s trenutno najsodobnejšo opremo in materiali.


Trgi


Svoje izdelke prodajajo v več državah Evrope. V okviru strategije poslovanja so si zastavili cilj uravnotežene prodaje na domačem trgu, trgih bivše Jugoslavije in seveda izven meja naše dežele , v nam bližnje države kot so Italija, Avstrija, Nemčija, Nizozemska itd ...

 

Razvoj in raziskave


V podjetju Mega tekstil d.o.o. intenzivno razvijajo inovativne izdelke z dodano vrednostjo, ki so plod lastnega znanja. Vsem izdelkom zagotavljajo ključne prednosti še več let po vstopu na tržišče. Vsi njihovi artikli so visokokakovostni oziroma kvalitetni, svoje izdelke pa tržijo pod lastnimi blagovnimi znamkami.


Kakovost


Mega tekstil d.o.o. je proizvajalec izdelkov, ki so po kakovosti, učinkovitosti in varnosti enakovredni izdelkom vodilnih podjetij v Evropi. Kakovost v najširšem smislu ustvarjajo in ohranjajo sami, saj so zanjo odgovorni prav vsi zaposleni. S sistematičnim pristopom želijo presegati zahteve odjemalcev in dosegati zastavljene cilje poslovanja.


PREDNOSTI PREDELANIH KOMBINIRANIH VOZIL

Med ljubitelji počitniških vozil jih dobršen del zagovarja okretnost in čim manjšo opaznost. Počitniška vozila MegaMobil so namenjena ravno tej populaciji, saj gre za kompaktna vozila, komaj kaj širša od sodobnih salonskih terencev ali enoprostorcev, ki nudijo vso udobje večjih bivalnikov. Z vozili MegaMobil se lahko ustavljamo na parkirnih mestih, ki so namenjena osebnim vozilom, z njimi je preprostejša tudi vožnja skozi strnjena mestna ali vaška jedra ter po zavitih podeželskih cestah.
Predelani kombiji se pohvalijo z nižjim količnikom zračnega upora in posledično nižjo porabo goriva in stroški vzdrževanja nasploh ...

 

ZNAČILNOSTI MEGA MOBIL


Počitniška vozila Mega Mobil so izdelana z mislijo na končnega uporabnika. Ob naročilu vam predstavijo vse možnosti končnega izdelka; od vgrajene standardne opreme, pa do dodatkov, ki naredijo bivanje in potovanje enostavno in lepše. Prav vsak predelan kombi je prilagojen željam in potrebam lastnika in je sto odstotno ročno izdelan. Cilj podjetja je z vsakim produktom doseči točno to, kar si uporabnik želi pri načrtovanju svojega sanjskega počitniškega vozila.
Od tod tudi izvira slogan: Sanje po meri.

 

MegamobilMegamobilMegamobil


Predelana počitniška vozila Mega Mobil imajo serijsko vgrajen rezervoar čiste vode prostornine 110 litrov, ki se nahaja v zadnjem desnem boku vozila. Za ogrevanje skrbi toplozračni grelec Truma Combi, vgrajena okna pa so znamke Dometic Seitz S4 z roloji in komarniki. Za prezračevanje skrbijo strešne line Dometic Seitz Midi in Mini heki. Serijsko sta vgrajeni dve zunanji luči v tehniki LED, v enaki tehniki pa je urejena tudi notranja razsvetljava.
Dobavni rok je največ 60. delovnih dni.


MODELNA PALETA

Široka modelna paleta blagovne znamke Mega Mobil v osnovi ponuja pet modelov. Vsa vozila temeljijo na osnovi Citroën Jumper , Fiat Ducato ali Peugeot Boxer.

 

Megamobil


Model MegaSmart 540 je kompaktno in okretno počitniško vozilo, ki ponuja vse kar potrebujete, da bi osvojili svet. MegaSmart 540 je z svojimi 5.40 cm dolžine najmanjši v MegaMobil liniji, toda ko govorimo o udobju in prostoru za shranjevanje, MegaSmart 540 ne sklepa kompromisov.


Najbolj priljubljen model v liniji izdelkov je MegaClassic 600, ki je popoln za bivanje in vožnjo treh oseb. Gre za klasični šest metrov dolgi predelani kombi s 194x140 centimetrov velikim dvojnim ležiščem v zadku, prtljažnim prostorom pod njim, kopalnico na levem boku in kuhinjskim blokom na desnem. Spredaj se nahaja dnevni prostor za štiri potnike, katerega pridobimo z vrtljivim voznikovim in sovoznikovim sedežem. V tem prostoru z lahkoto uredimo ležišče 190x90 cm ...


Model MegaSport 640 - H2 je namenjen za prevoz in bivanje štirih ljudi. V zadku ponuja dve ločeni ležišči, ki ju lahko združimo v veliko ležišče primerno tudi za tri osebe velikosti 194x194 centimetrov. Dodatno ležišče sestavimo iz sedežne skupine spredaj ...


Model MegaRevolution 640 - H3 je prav tako namenjen za prevoz in bivanje štirih oseb, vendar pa lahko z njegovo električno po višini nastavljivo posteljo pridobite velik prostor za vašo drago športno opremo, mogoče motorno kolo ali ne nazadnje tudi dodatno ležišče pod to dvižno posteljo ...


Največji je model MegaFamily 640 - H3 je namenjen za prevoz in bivanje šestih potnikov, saj na dolžini 640 centimetrov ponuja šest homologiranih sedišč z varnostnimi pasovi in pet + eno zasilno ležišče. Zadaj so torej namestili dvojni pograd širine 140 centiemtrov, najmlajši član posadke pa bo lahko udobno spal spredaj na ležišču iz sedežne skupine, ki meri 180 x 90 centimetrov.

 

Megamobil


Mega Mobil - Mega tekstil d.o.o.
Kolodvorska 31 B
Slovenska Bistrica
T: +386 41 627 756
www.megamobil.si
info@megamobil.si