15. oktober, 2015
Adria Sonic Plus I 700 SL: Prestiž po slovensko

Slovenci smo poseben narod ... Kar je domačega, ne znamo in nočemo ceniti. Dejstvo, da iz državice z dvema milijonoma prebivalcev prihajajo v tujini tako cenjena počitniška vozila, bi nam moralo biti v ponos in zagotovilo, da gre za kakovostno znamko. Kar Adria resnično je – letos so zasedli odlično drugo mesto v skupnem seštevku nagrade König Kunde, kar nekajkrat so se zavihteli tudi na sam vrh. Dovolj, da nas prepričajo o zgodbi o uspehu!

 

Adria Sonic Plus I 700 SL

 

SERIJA SONIC V TREH RAZREDIH

 

Serijo Sonic so razdelili v tri cenovne razrede, ki se najbolj očitno razlikujejo v opremljenosti. Serija Axess pomeni, kot že ime pove, vstop v svet integriranih avtodomov Sonic. V njej je na voljo šest modelov, ki so dolgi med 698 in 740 centiemtri. V primerjavi z imenitnejšimi modeli so malce manj opremljeni, notranja oprema je manj prestižna, a še vedno več kot dovolj za potrebe povprečnega uporabnika. Kar je najbolj pomembno – tudi »najcenejši« Sonic ima znameniti pogled, ki ga tako močno loči od tekmecev.
Integrirani avtodomi Sonic Plus, med njimi je tudi tokratni preskušanec, so bolje opremljeni, okna imajo okvir, pohištvo je imenitnejše. Tudi ta serija ponuja šest modelov.
Vrh ponudbe predstavlja serija Sonic Supreme, ki je tehnološko najbolj dovršena in tudi edina opremljena s podvozjem Al-Ko, dvojnim, ogrevanim dnom, stene pa so tu izdelane iz aluminijastega sendviča. V ponudbi so trenutno trije modeli dolžine 740 centimetrov, na letošnjem Caravan Salonu pa so predstavili novi vrh ponudbe, skoraj devet metrov dolgi Sonic Supreme na treh oseh, ki nagovarja najzahtevnejše kupce. V pogovoru s švedskim kolegom, ki mi je v nekaj stavkih razložil skandinavski okus, mi je takoj postalo jasno, da bo novinec na tamkajšnjih trgih hitro prevzel primat drugim hišnim modelom.

 

Adria Sonic Plus I 700 SL

Integrirana serija Sonic je na trgu že pet let in v tem času je prepričala veliko kupcev. Simpatični integrirec združuje vse najboljše in najnaprednejše rešitve, kar jih ponuja Adria Mobil. Več o tem, kako se je testni avtodom odrezal na testu pa preberite v novembrski številki revije Avto-Dom!

 

 

Adria Sonic Plus I 700 SLAdria Sonic Plus I 700 SLAdria Sonic Plus I 700 SL
Adria Sonic Plus I 700 SLAdria Sonic Plus I 700 SLAdria Sonic Plus I 700 SL
Adria Sonic Plus I 700 SLAdria Sonic Plus I 700 SLAdria Sonic Plus I 700 SL
Adria Sonic Plus I 700 SLAdria Sonic Plus I 700 SLAdria Sonic Plus I 700 SL
Adria Sonic Plus I 700 SLAdria Sonic Plus I 700 SL