20. september, 2014
T@B 320 RS White: Totalno ljubka

Redko se človek čustveno naveže na objekt, ki ga preskuša. V primeru male potovalne prikolice T@B 320 RS White pa sem se v predmet poželenja preprosto zaljubil. Tako mala je, tako ljubka, tako zaželena ...


Poteze v obliki solzice zagotavljajo aerodinamiko in dobro odtekanje vode ob deževju, a načeloma povsem »sfižijo« notranjo prostornost. V primeru prikolice T@B pa ta trditev ne drži. Notranjost je, glede na dolžino prikolice, nadvse prostorna, zaradi premišljene postavitve elementov pa padajoča linija sploh ni moteča. Nasprotno, prav poda se ji!


Narejena za potovanja


T@B 320 RS White je brez kopalnice, a takšne so praviloma vse potovalne prikolice. V prednjem delu so namestili kuhinjo in garderobno omaro. Pod pultom si lahko omislite 60-litrski hladilnik, pod omaro pa opcijsko peč Truma za ogrevanje v hladnih dneh. Nekako na sredini prikolice je dvojna dineta, iz katere lahko sestavimo ležišče. Kavč, ki skupaj z dineto sestavlja jedilni kot v obliki črke U, z le eno potezo (no dvema, ker ima dva zatiča) podremo v ležišče. Nad njim je nekaj omaric, pod njega pa zlahka pospravite posteljnino.

 

T@BT@BT@B
   

Veliko odlagalnega prostora je tudi v obeh klopeh dinete. Okna serijsko niso opremljena s senčili, sta pa zato serijski okrogli lini – ena je na vratih, druga točno nasproti.


Ljubka za znoret


Testna T@B je bila odeta v belo barvo, ki jo zaljšajo srebrni plastični dodatki. Zelo se ji podajo lita platišča, zadek pa je dvignjen kot pri rački, ki koplje v mulju za hrano. Ruda je pokrita s srebrno plastiko, naletna zavora je dobrodošla.

 

T@B

 

V osnovi je T@B homologirana z največjo dovoljeno maso 800 kilogramov, a jo lahko, ob doplačilu, registrirate tudi na tretjo tablico.

Kul, mar ne?