Aktivno

Ljubitelji kampinga in karavaninga smo tudi nadvse aktivni ljudje!

 

1. maj, 2020
Električni skiro KoWheel

Pravega dopusta z avtodomom ali počitniško prikolico si brez skuterja ali kolesa ne moremo predstavljati. Za obisk bližnjega kraja, trgovine ali pa za izlet po okolici vedno sta nepogrešljiva. Še toliko bolj, če vam pri vrtenju pedal pomaga električna energija! Kaj pa električni skiro? Manjši je, lažji, hiter pa prav tako! Pravi hit sezone!

 

e-Skiroji
e-Skiroji

e-Skiroji

Prihodnost mobilnosti je nedvomno v električnih vozilih. Trend je zajel tudi industrijo vozil za prosti čas, med katerimi je skiro zagotovo eden najprikladnejših za električni pogon. Majhen je, sorazmerno lahek, zlahka ga pospravimo v prtljažnik, pa še cenovno dostopnejši je v primerjavi s kolesom.

 

ELEKTRIČNI SKIRO KOWHEEL

Blagovna znamka KoWheel je mlada že skoraj desetletje, saj so prvi izdelki s tem imenom na trg zapeljali že leta 2009. Znamka predstavlja najvišje možne standarde varnosti in uporabnosti, izdelke pa odlikujejo kakovost, trpežni materiali in všečno oblikovanje.
Električni skiro KoWheel je lahek in zahvaljujoč vgrajeni zmogljivi energičen. Preprosto je zložljiv, zlahka se ga prenaša, vgrajeno ima osvetlitev. Moč se na cesto prenaša preko osem palčnih koles, pogonsko je nezdrsljivo in vedno »polno«, medtem ko si lahko zadnjega omislite tudi v napihljivi izvedbi, kar prinese več udobja pri vožnji. Velik LED zaslon na po višini nastavljivem krmilu prikazuje stanje baterije in hitrost vozilca, ki je sicer omejena na 25 kilometrov na uro.
Skirojev motor z močjo 250 vatov se samodejno vklopi pri hitrosti 3 km/h in zvezno pospešuje do največje hitrosti. Največji doseg je odvisen od teže »jezdeca« in konfiguracije terena, a bo vedno dovolj za obisk bližnjega mesteca, skok do trgovine ali vragolije v parku. Za piko na i so dodali aplikacijo za pametni telefon za posnetke in deljenje druženja s skirojem na družabnih omrežjih.
Največja nosilnost skiroja znaša 100 kilogramov. Torej se lahko na njem peljeta dva peresno lahka zaljubljenca ali pa en »pravi dedec«.

 

e-Skiroji e-Skiroji
e-Skirojie-Skiroji

 

Več informacij na spletni strani www.e-skiroji.si