25. marec, 2017
Naturistični kamp Valalta: Družinam prijazen naturistični kamp

Na zahodni obali polotoka Istra se nahaja večkrat nagrajeni naturistični avtokamp Valalta. Leži med čudovitim jadranskim biserom, mestom Rovinj, in vhodom v zaliv Limski kanal.
Na eni strani podmorski svet Limskega kanala, na drugi živahni Rovinj, kjer se za vsakogar najde nekaj. Bi želeli še kaj več?

 

FKK Naturist Valalta

 

Na 120 hektarjih vam v kampu Valalta ponujajo parcele za kampiranje in šotorjenje, najem mobilnih hišic, bungalovov, apartmajev in pristan. Štiri kilometre dolga obala nudi obilico možnosti za aktivni oddih. 150 metrov obale je peščene, preostala pa je kamnita in prodnata, s travnatimi površinami za sončenje.
Posebej za najmlajše ponujajo velik vodni park s tobogani. Od sezone 2015 je odprt tudi nov pokriti bazen z ogrevano vodo, ki omogoča kopanje izven sezone.

 

FKK Naturist ValaltaFKK Naturist Valalta
FKK Naturist ValaltaFKK Naturist Valalta

 

Parcele za kampiranje se nahajajo ob obali, na sončnih travnikih ali pa osenčene s sredozemskim rastjem. Vabijo vas v moderne mobilne hišice in apartmaje s popolno opremljenimi kuhinjami ter bungalove, kjer vam ponudijo tudi zajtrk, lahko pa se odločite tudi za polpenzionsko namestitev.

 

FKK Kamp Valalta FKK Naturist Valalta
 FKK Kamp Valalta FKK Kamp Valalta

Gostom vseh starosti je na voljo množica športnih aktivnosti: odbojka na mivki, igrišča za tenis, mize za namizni tenis, steze za bowling in še veliko drugih možnosti za sprostitev. Če ste ljubitelj vodene vadbe, potem je Valalta pravi kraj za vas – ponujajo organizirano vadbo joge, gimnastike, aerobike, vodne aerobike in celo šolo plesa. V ponudbi imajo tudi center dobrega počutja, telovadnico, lepotilni salon, frizerja in savno.

Posebno skrb pa namenjajo našim najmlajšim – v Valalti za otroke skrbi izkušeno osebje, ki bo poskrbelo, da jim nikoli ne bo dolgčas!

Zaradi velikosti kampa s skoraj petdesetletno tradicijo lahko ljubitelji naturizma uživajo svobodno in sobivajo z naravo. Za veliko obiskovalcev je Valalta postala sinonim naturističnih počitnic.

 

 

Informacije in rezervacije:

 

FKK Naturist kamp Valalta

Cesta za Valaltu, Lim 7
52210 Rovinj, Istra, Hrvaška
T: 00 385 52 804 800
valalta@valalta.hr
www.valalta.hr

 

GPS koordinate kampa: N 45.122703° / E 13.631152°