1. avgust, 2016
Kamp Straško: Počitnice za vso družino!

Avtokamp Straško je idealna destinacija za družinske počitnice na Hrvaškem, za zabavo, rekreacijo in zaslužen mir v vročih poletnih dneh!
Kamp se nahaja v prekrasnem zalivu, na 57 hektarjih gozda dalmatinskega hrasta in oljk ter je eden izmed največjih in najbolj urejenih kampov na jadranski obali.
Velika, dva kilometra dolga prodnata plaža kampa je ena izmed najlepših plaž na otoku Pagu. Plaža kampa s svojo naravno lepoto in z vsebino, ki jo ponuja, kot so vodni svet za otroke, trampolini, najem koles, bogat celodnevni animacijski program, poleg tega pa tudi z dobro restavracijo, picerijo in beach bari, zagotovo izpolnjuje vse postavljene kriterije, za kar je že pred leti pridobila Modro zastavo.

 

Kamp Strasko, otok Pag


Po današnjih visokih standardih, ki jih kamp Straško nudi, imate poleg uživanja na najlepši plaži na Jadranu, soncu in v bistrem morju, možnost doživeti idealne počitnice. Bogata ponudba kot so športno-rekreacijski center in celodnevni animacijski programi za goste ter večeri v zabavnem centru bodo izpopolnili vaše bivanje v kampu.
Sanitarni bloki, ki so zelo važen segment kakovostne ponudbe, so obnovljeni in prilagojeni potrebam vsakega kampista. Avtokamp Straško ima 13 sanitarnih vozlov, ki so urejeni v skladu z najvišjimi standardi, da bi zadovoljili in izpolnili želene potrebe vseh gostov v kampu in so zgrajeni v sredozemskem stilu, s čimer se še bolje vključujejo v sam izgled kampa.
Gostom so v kampu na voljo parcele s potrebnimi priključki (elektrika, voda, SAT-TV) ter popolnoma opremljene mobilne hiške. Zahvaljujoč naravnemu položaju se veliko število namestitvenih enot nahaja ob morju.
Straško svojim gostom v ceni namestitve ponuja tudi uporabo storitev v kampu, kot so: uporaba elektrike in vode na parcelah in v mobilnih hišicah, uporaba vseh sanitarnih objektov, Vsem gostom je na razpolago tudi uporaba Wi-Fi interneta v celotnem kampu in celotni animacijski progam ter vse storitve športnega centra!

 

Kamp Straško, otok Pag

 

Novost v letu 2016 - Straško bazen!

 

Kamp Straško Novalja
Zeleni put 7
53291 Novalja (Pag)
T: +385 (0) 53 663 381
www.kampiranjehrvaskapag.com