15. oktober, 2015
Kampiranje izven sezone: Dobrodošli v kampih na Hrvaškem

Kampiranje izven sezone: Dobrodošli v kampih na Hrvaškem

Zadrege, kje kampirati izven sezone, ni več. Na Hrvaškem lahko letos kampiramo v kar 16 kampih, kjer nas pričakujejo celo leto. Lanskoletnim sta se letos pridružila še novi kamp Polidor v Istri ter kamp Grabovac v bližini Plitviških jezer, skupaj pa jih je sedaj dovolj za daljše raziskovanje Hrvaške izven sezone!


KAMPIRANJE IZVEN SEZONE OB MORJU

 

Do sedaj smo se vedno srečevali s težavo kod kampirati v hladnejšem delu leta, saj je bil le redko kateri kamp odprt vse leto. Na srečo so hrvaški turistični delavci prisluhnili željam turistov in ponudili možnost kampiranja v kar šestnajstih kampih po vsej Hrvaški – tako v notranjsoti kot tudi na obali in celo otokih!

 

ZIMSKO KAMPIRANJE Z VSEM UDOBJEM POLETJA

 

Da, res je! Zimski kamp mora, kar se tiče oskrbe, v prvi vrsti nuditi enako udobje kot poleti. Sanitarije morajo biti ogrevane, zelo lepo je, da je gostom na voljo ogrevan družabni prostor. Oskrba mora biti enaka kot v glavni sezoni, prav tako je zaželeno, da so parcele utrjene, saj je pozimi več vlage in dežja kot poleti. Nenazadnje pa je dobrodošla tudi dodatna ponudba – morda kopanje v bližnjem hotelu ali centru dobrega počutja v bližini.

 

SKUPAJ LETOS 16 KAMPOV!

 

V zimski sezoni 2015/2016 vas pričakujejo v trinajstih kampih vzdolž hrvaške obale in v treh v celinskem delu Hrvaške, od katerih se en nahaja prav v predmestju prestolnice!