6. junij, 2013
Kamp Kažela, Medulin

Prav na koncu Istre leži Medulin, simpatična vasica, ki poleti živi za turiste. Dva kilometra proti vzhodu se nahaja kamp Kažela, eden največjih na Hrvaškem z dva in pol kilometra dolgo skalnato plažo. Gostom so na voljo urejene parcele s priključki za elektriko in vodo. Ponujajo tudi najem opremljenih mobilnih hišk Adria in apartmajev. Del kampa je namenjen naturistom.
V kampu so urejena otroška igrišča, gostom je na voljo vodni park z majhnimi bazeni. V kampu so tri restavracije, picerija, slaščičarna, gostinski in trgovski lokali ter velik supermarket.
Ob obali se lahko sprehodite do Medulina - v sezoni je mestece zelo živahno!


SPLOŠNO

 

Ob cesti, ki iz Pulja vodi proti Medulinu, nas že nekaj kilometrov pred krajem obcestne table opozarjajo na kamp. Kako tudi ne, saj sta v malem mestecu kar dva. Sama označenost znotraj kampa odlična, tako da hitro najdeš plažo ali sanitarne objekte.

 

RECEPCIJA

 

Recepcija je lepo urejena. Brošure imajo na voljo tudi v našem jeziku, zaradi velikosti kampa pa zahtevajte načrt. Tako se boste lažje znašli. Gost se po prijavi sam odpelje do parcele.

 

Ravne in travnate parcele.Plaža na koncu Istre.Za vsakogar nekaj.Del kampa je namenjen naturistom.

 

PARCELE

 

Parcele so jasno razmejene in dokaj ravne. Ob obali so rezervirali pas za šotore, prve vrste pa zaradi množice mobilnih hišk ni. Večina parcel je na soncu, dobra tretjina pa jih je v senci borovcev. Večina parcel ima neposredni priklop na električno omrežje in vodovod, vendar si bo pri nekaterih treba pomagati z električnim podaljškom.

 

TRGOVINA IN RESTAVRACIJA

 

Trgovina je odprta od maja do septembra. Police naj bi bile po zagotovilu receptorke zgledno založene. Kruh je dnevno svež, založenost z mlečnimi izdelki in sadjem dobra. V sezoni je mogoče nabaviti tako rekoč vse. Česar pa ne boste našli tu, boste zagotovo našli v bližnjem Medulinu. V kampu so tri restavracije in en objekt s hitro prehrano. Prostori so snažni, osebje prijazno. 

 

Recepcija je v lepo urejeni stavbi - Kamp KaželaTrgovina je lepo založena.Restavracija ob plažiSanitarije

 

SANITARIJE

 

V kampu so štirje sanitarni objekti, od katerih je le eden v delu, ki je namenjen preostalim gostom. Vsi objekti so lepo urejeni in čisti. Topla voda je vedno na voljo. Zunaj so urejeni prostori za pomivanje posode in umivanje nog, znotraj pa kabine za prhanje in umivalnice. Znotraj objekta je tudi prostor za praznjenje kemičnega stranišča.

 

OSKRBA POČITNIŠKEGA VOZILA

V kampu sta dve oskrbovalni postaji, v prav vseh sanitarijah pa so tako imenovani trocaderi, kjer je možno sprazniti kemično stranišče, v prostoru pa je tudi cev za splakovanje straniščne kasete.

ŠPORTNA IN PROSTOČASNA PONUDBA

Ponudba je zelo pestra, saj ponujajo igrišča za tenis, odbojko, košarko, nogomet, badminton, namizni tenis, mini golf in trampolin. Za vodne navdušence organizirajo smučanje na vodi, deskanje na vodi, potapljanje, izposojo pedalinov, čolnov in skuterjev. Od nedavna imajo tudi center za srfače in suparje.

ANIMACIJA, VODENI PROGRAMI

Otroška animacija se v sezoni odvija vsak dan, večere pa zapolnijo plesna glasba in »dogodki« na terasah restavracij.

 

  

 Otroško igrišče. Pedalini. Srfanje, kajak, supanje in masaže - za vsakogar nekaj! 

 

Avtokamp Kažela
Kapovica 350
52203 Medulin, Hrvaška

 

T: +385 52 529 400
E: ackazela@arenaturist.hr


Spletna stran kampa.

 

GPS koordinate:

N 44°48'25.15 / E 13°56'59.46

 

Odprto v 2013: 27. 3. do 20. 10. 2013

 

Velikost: 110 ha (965 parcel)
Mobilne hišice: DA
Sprejemajo domače živali: DA