25. julij, 2013
Soči 2014: Tudi v mobilnih hišicah Sun Roller Adriatica!

V Soči, prizorišče prihodnjih Olimpijskih iger, je krenilo 50 mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Sun Roller Adriatica.

Črnomaljski proizvajalec mobilnih hišic, ki zaposluje 160 delavcev, velja za enega vodilnih proizvajalcev v jugovzhodni Evropi in je ena od hčerinskih družb skupine Adria Mobil. Mobilne hišice namenjene v Soči so velike 24 m2 in prilagojene za hladnejše razmere. Tako so vgradili dodatno izolacijo, ogrevane vodovodne instalacije in povečali nosilnost strehe, da bo vzdržala tudi morebitne večje količine snega. V teh hišicah bo v Sočiju bivalo tehnično osebje, ki bo imelo na voljo po dve ločeni spalnici, skupni dnevni prostor s kuhinjo in kopalnico.

Sun Roller Adriatica že sedaj skorajda vso svojo proizvodnjo mobilnih hišic izvozi. Tokratni posel je zelo pomemben predvsem iz promocijskega vidika, saj želijo s postavitvijo hišic na olimpijskih igrah pokazati, da so njihove mobilne hišice odlična izbira za povečanje turističnih kapacitet na ruskem trgu. Hišice bodo po končanih igrah ostale v Sočiju in bodo del turistične ponudbe.

 

Sun Roller mobilna hišicaSun Roller Adriatica - ProizvodnjaCaravan FiftyAdria Easy LivingAdria Home xLine

 

Celotno ponudbo mobilnih hišic Adria Home in Sun Roller si lahko ogledate na njihovi spletni strani, kjer so vam na ogled vsi modeli mobilnih hišic. V ponudbi imajo poleg klasičnih hišic tudi atraktivne modele, denimo serijsko linijo xLine, v reviji Avto-Dom pa smo pred kratkim poročali o modelih Caravan Fifty in Easy Living, o katerih si boste lahko tu prebrali v prihodnjih tednih.