Slovenija je prečudovita dežela, ki jo Slovenci še premalo poznamo, zato se bomo potrudili, da vas bomo z idejami in nasveti prepričali, da boste »ostali doma« in raziskovali domače kraje. 

 

Slovenija je čudovita dežela ...

Medtem, ko so postajališča namenjena postanku in časovno omejenemu počitku, pa so kampi namenjeni daljšemu bivanju in pravemu kampiranju, kjer lahko izvlečemo tendo, postavimo stole in mizico ter se predamo uživanju. Zato smo pričeli s kampanjo, v kateri vas bomo povabili v naše partnerske kampe po Sloveniji.

Namen te kampanje pa ni sestaviti samo seznama partnerskih kampov. V reviji in na spletnem portalu Karavaning bomo z izbranimi partnerskimi kampi oblikovali akcijsko ponudbo izven sezone, skupaj z bralci pa bomo testirali kampe in ponudnikom pomagali še izboljšati ponudbo.


V reviji objavljeni seznam partnerskih kampov bo na spletnem portalu Karavaning obogaten s krajšimi testi, povezavani in uporabnimi informacijami. Akcije pa bodo tedensko objavljene na profilu revije Avto-Dom na družabnem omrežju Facebook, podrobneje pa tudi na našem portalu med novicami.

 

Slovenski partnerski kampi

Partnerski kampi revije Avto-Dom so:

 

 

Kampi so nanizani po abecednem vrstnem redu!

 

1. april, 2016
Kamp Dolenjske Toplice

Kamp Dolenjske Toplice
Zdraviliški trg 11
8350 Dolenjske Toplice
GSM: 070 303 111

info@kamp-dolenjsketoplice.si
www.kamp-dolenjsketoplice.si

Odprto: 1. 5. do 4. 11.


Koordinate GPS: N 46.243286 / E 13.456205

 

Kamp Dolenjske Toplice se nahaja v zelenju ob potoku Sušica v neposredni bližini centra dobrega počutja Balnea z bazeni. Manjši kamp ima na voljo šestnajst lepo urejenih parcel, ki so opremljene s priključki na električno omrežje, vodo in z odtokom. Sanitarije v kampu so lepo urejene, gostom je na voljo tudi skupni prostor z žarom. Še sladkorček: za obisk bazenov gostom kampa priznajo 20-odstotni popust.