8. junij, 2020
Druženje starodobnikov v kampu Menina

Neformalno društvo slovenskih starodobnikov vabi na druženje v kampu Menina. Pogoj so dobra volja in starost vašega počitniškega vozila vsaj 25 let , prireditev pa se bo odvila v vsakem vremenu. Skupina na družbenem omrežju je bila ustanovljena v začetku novembra 2019, danes pa ima že preko 1100 članov!

 

V nadaljevanju vabilo:

 

Pozdravljeni ljubitelji starodobnih avtodomov!

 

Koronski ukrepi se sproščajo. Dolgo smo odlašali in odločitev je padla. Prvo in obenem spoznavno srečanje starodobnih avtodomov bo 19. do 21. junija v kampu Menina.

Tisti, ki kamp že poznate, veste, da je tam vedno zabavno in na voljo res veliko aktivnosti.
Zaradi prostorskih omejitev je število avtodomov omejeno na 20.

 

PROGRAM

  • Petek, 19. 6.

Prihod od 12:00 do 18:00.
Druženje ob avtodomih.
Ob 19:00 skupna večerja z golažem in druženje do 23:00. Golaž je vključen v prijavnino.

 

  • Sobota, 20. 6.

Zajtrk v lastni režiji. Dvesto metrov pred kampom je pekarna, kjer lahko kupite sveže žemlje.
10.00 razne aktivnosti po lastni izbiri v okviru ponudbe kampa in voden kolesarski izlet v organizaciji FB skupine. Kamp Menina nudi res veliko aktivnosti: rafting, kajaking, bellyak, supanje, canyoning, adrenalinski park, ki je primeren tudi za otroke, pohod na Golte in še veliko tega.
Ob 13:00 je predviden povratek v kamp. Individualno kosilo. V kampu je na voljo tudi odlična restavracija. Prosto druženje do 17:00. Vmes bomo skupaj ocenjevali avtodome, izmenjevali opremo, ki je ne potrebujemo itd. Ob 17:00 tekma na jezeru. Zabavno mokro tekmovanje.
18:30 razglasitev rezultatov tekmovanja in podelitev nagrad najboljšim avtodomom.
Za večerno druženje ob jezeru in glasbi iz let naših starčkov, prinesite pijačo in prigrizke, ki si jih bomo bratsko delili.

 

  • Nedelja 21.6.

Zajtrk, druženje, proste aktivnosti in odhod domov po želji.

Srečanje bo potekalo ob vsakem vremenu. Zaradi teh neprijetnih časov je potrebno ves čas upoštevati pravila NIJZ. Udeležba na srečanju in pri ostalih aktivnostih je seveda na lastno odgovornost. Organizatorji bomo z vašimi podatki ravnali skrbno in z upoštevanjem pravil GDPR.

 

CENA

Prispevek za udeležbo z vključenim golažem, priložnostnim darilcem in napitkom dobrodošlice znaša 25 evrov na avtodom z do dvema udeležencema. Vsaka dodatna oseba nad 4 leta (politika kampa) 10 evrov.

Stroške bivanja v kampu in stroške udeležbe na aktivnostih, ki jih ponuja kamp, plača vsak udeleženec sam. Kolesarski izlet je brezplačen. Uprava kampa je za nas odobrila poseben popust na nočitve in prostovoljne aktivnosti, tako da znaša strošek ene nočitve: 18€ za dve osebi + TT.

 

PRIJAVE

Prijave in dodatne informacije na email organizatorja, izjemoma tudi na telefon 041 737 979. Prijava je potrjena s plačilom prispevka za udeležbo. Podatke za plačilo prijavnine boste dobili po elektronski pošti.
Povezava do prijav.

Upamo na lepo vreme in dobro voljo.

 

 

KAJ JE STARODOBNIK?

Po definiciji je starodobnik: Varovano zgodovinsko vozilo«, mehanično gnano vozilo, izdelano pred več kot 30 leti, ohranjeno in vzdrževano v zgodovinsko pravilnem stanju in za katerega skrbi oseba ali organizacija zaradi njegovega zgodovinskega in tehniškega pomena, ga pa ne uporablja za vsakodnevni prevoz.

 

Več informacij na spletni strani Zveze slovenskih društev ljubiteljev starodobnih vozil.