10. april, 2017
Oprema za postajališča za avtodome (PZA)

V Sloveniji se zadnja leta, zahvaljujoč pobudi Mreže postajališč po Sloveniji, končno premika v pravo smer. Po deželi se vse več urejenih postajališč, urejena infrastruktura pa pomeni več obiska lokalnih znamenitosti, večjo potrošnjo in še večje število avtodomarjev. A dobrega postajališča ni brez ustrezne in kakovostne opreme.

 

Predstavljamo blagovno znamko PZA-STEBRIČKI.SI.


Sam kot popotnik, ki se že ducat letos potepa po bližnjih in daljnih krajih cenim predvsem urejeno infrastrukturo. Povsod, kjer je na voljo, z veseljem zavijem na postajališče ali v kamp, saj se zavedam truda in tudi finančnih okvirov ureditve infrastrukture, hkrati pa s trošenjem pri lokalnih ponudnikih poskrbim za svoje zadovoljstvo in tudi zadovoljstvo ponudnikov. A kot rečeno, pravega postajališča, tudi če je še na tako lepi lokaciji, brez ustrezne in kakovostne opreme ne more biti.


BLAGOVNA ZNAMKA PZA-STEBRIČKI.SI

Blagovna znamka PZA-STEBRIČKI.SI je posledica združitve ljubiteljstva avodomarskega turizma in več kot 30 let poslovnih izkušenj. Podjetnik iz Žalca je namreč skupaj s številnimi avtodomarskimi prijatelji in znanci že dolgo pogrešal urejena postajališča za avtodome (t.i. PZA) kot smo jim priča v številnih evropskih državah, ki jih avtodomarji pogosto obiskujemo.
V sodelovanju z renomiranim proizvajalcem PZA opreme Freizeit-Reisch so poskrbeli, da bodo tudi naša postajališča za avtodome, Camper Stopi in kampi opremljeni z optimalno, s številnimi priznanji nagrajeno opremo. Z bogatimi izkušnjami pomagajo tudi pri idejni zasnovi in načrtovanju postajališč, program pa vseskozi dopolnjujejo z dodatno opremo. Njihova postajališča so funkcionalna in prijazna obiskovalcem, s pooblaščenimi izvajalci pa poskrbijo tudi za optimalno instalacijo in servisno podporo.


PESTRA PONUDBA OPREME

Z opremo PZA-STEBRIČKI.SI lahko popolno opremite vaše postajališče, saj je ponudba nadvse pestra in zajema prav vse module sodobnega postajališča za avtodome.


Stebriček Holiday Cleany WM 008101

 

Stebriček Holiday Cleany WM 008101 z nerjavnim podstavkom je ogrevan stebriček s programsko krmiljenim avtomatom za nastavitev vrednosti plačila čiste vode. Sistem za izpiranje krmilimo s pritiskom na gumb.

 

Nerjaveči podstavek z odtokom


Nerjaveči podstavek z odtokom je namenjen kot osnova za stebričke, v njem pa sta dve odprtini za odlivanje s cevjo in velik pokrov z odtokom za straniščne kasete. Na njem se nahaja tudi priključek za vodo.

 

Oskrbovalna postaja Holiday Clean

 

Ogrevana oskrbovalna postaja s priključki za čisto vodo, izpiranje kaset, izpraznjevanje odpadne vode in fekalnega rezervoarja. Vgrajen integriran avtomat za plačevanje.

 

Stebriček Cleanstar


Ogrevani stebriček je namenjen spraznjevanju straniščnih kaset in njihovemu izpiranju. V kombinaciji s talno rešetko in stebričkom za oskrbo s čisto vodo predstavlja popolno osnovno opremo postajališča.

 

Samočistilna talna rešetka


60 x 110 centimetrov velika talna rešetka iz nerjaveče pločevine je opremljena s samoizpiranjem in omogoča nadvse snažno uporabo.