2. februar, 2019
Teleskopske lestve Tark Trade

Ste kdaj na poti že imeli težavo, kam z odvečno športno opremo? Deske za surfanje, Supi in ostala »krama« za aktivne dni dela gnečo v prtljažne prosotru, hkrati pa je na tleh »na voljo« nepridipravom. Kaj pa pozimi, ko je streha polna težkega južnega snega? Rešitev je seveda dostop do strehe, a kako do tja?

Posebej za počitniška vozila razvite lestve in strešni prtljažniki so dragi, nemalokrat ponesrečenega oblikovanja in slabe ergonomije. Prtljažniki znanih proizvajalcev bodo vaš žep skupj z lestvijo za dosopt hitro olajšali za slabega tisočaka, slabe strani pa so tudi vrtanje v steno vozila in dejstvo, da bo oprema ob prodaji vozila odšla h kupcu za ceno mrzle kave v bifeju na koncu ulice.

 

PREVOZ LESTVE JE LAHKO SITNA REČ


Ena od cenovno ugodnih in nadvse uporabnih rešitev je nakup lestve, ki jo vozimo s seboj v garaži. Ker je največja širina počitniškega vozila med dvema in poltretji metrom, bo prevoz klasične lestve skorajda nemogoč. Morda bi jo lahko vozili na strehi, vendar je ravno lestev tista, ki nam omogoča dostop »tja gor«. V tem primeru bo dobrodošla rešitev teleskopska lestev.

 

TELESKOPSKE LESTVE

 

Teleskopske lestve so vsestransko uporabne v vseh obrteh, industriji, delavnicah, kjerkoli na poti in na številnih drugih področjih. Teleskopske lestve so praktične, kakovostne izdelave in cenovno ugodne. Zaradi svoje zložljivosti so lahke za uporabo in preproste za prevoz ter shranjevanje. Lestve so izdelane iz visoko kakovostnega aluminija in omogočajo obremenitve do 150 kilogramov, kar povsem zadošča za povprečnega uporabnika počitniških vozil. Za varnejše prevoze in shranjevanje imajo nameščeno varnostno zaklepanje, ki preprečuje nenadno odpiranje oziroma zapiranje.

 

Teleskopske lestve Tark Trade

 

PONUDBA OD VIŠINE DVE METROV NAPREJ

Podjetje Tark Trade iz Šenčurja pri Kranju ima v ponudbi bogato izbiro kakovostnih lestev lastne blagovne znamke, ki so cenovno prijazne. Na voljo so lestve od višine dveh metrov dalje, najprimernejša za našo uporabo pa je lestev z oznako DLT209B z višino 2,9 metra.

 

Teleskopska lestev Tark Trade

 

Takšna lestev, ki tehta vsega skupaj osem kilogramov, in ima 10 stopnic. Razdalja med stopnicami je udobnih 30 centimetrov. Zložena je visoka 78 centimetrov in »debela« dobrih 7, tako da jo zlahka pospravimo v garažo avtodoma ali pod posteljo v počitniški prikolici, kmalu bodo na voljo tudi pritrdila zanje. Za takšno lestev boste odšteli 84,90 evra.

 

 

Tark Trade d.o.o.
Rožna ulica 44
4208 Šenčur
T: 051 211 279

www.tark-trade.com