Premierni test Adria Coral XL A 670 SL

Najuspešnejša Adrijina zgodba pri nas je obrnila nov list. Popeljali smo se z novim Adrijinim avtodomom s spalnim nadstreškom Coral XL, naslednikom legende, ki za marsikaterega slovenskega avtodomarja še vedno predstavlja vrh želja pri avtodomih.

 

Adria Coral XL

 

Novi Coral XL ni samo naslednik zgodbe o uspehu. Gre za povsem na novo razvito vozilo, ki z zunanjo obliko postavlja nove standarde oblikovanja avtodomov s spalnim nadstreškom.

 
25. januar, 2016
Kultni alkoven, ki je obnorel Slovence

Daljnega leta 1999, ko je bila javnosti prvič predstavljena serija avtodomov z imenom Coral, se je pričela zgodba o uspehu. Serija je kmalu postala eden od najbolje prodajanih programov blagovne znamke Adria, na evropskem trgu pa je bilo prodanih več kot 30 000 Coralov vseh oblikovnih različic. Tudi v naših krajih je dolga leta držal primat najbolj priljubljenega med avtodomi, najbolj priljubljeni pa so bili avtodomi s spalnim nadstreškom.

Avtodome serije Coral so lastniki vedno cenili zaradi njegove trpežnosti in zanesljivosti, udobne in prostorne notranjosti in pa cenovne primernosti. Alkovni serije Coral, predvsem model A 660 SP, so bili med Slovenci pojem pravega avtodoma s spalnim nadstreškom. Novi Coral XL standarde, ki jih je postavil predhodnik, močno presega.

 

Adria Coral XL Plus A 670 SL

 

Na voljo sta dve opremsko različni seriji – Axess in Plus – in tri različne notranje razporeditve.

 

Adria Coral XL A 670 SLAdria Coral XL A 670 DKAdria Coral XL A 670 SP

 

Eden je namenjen velikim družinam oziroma oddajanju v najem, saj model A 670 DK ponuja kar sedem ležišč in prav toliko homologiranih sedežev. A 670 SP nadaljuje zgodbo o uspehu predhodnika, saj združuje družinsko zasnovo dveh velikih ležišč in udobnega dnevnega prostora. Preskušeni model je imel v zadku ločeni ležišči, na boku pa oznako A 670 SL.