18. marec, 2014
Valalta: Družinam prijazni naturistični kamp

Na zahodni obali polotoka Istra se nahaja večkrat nagrajeni naturistični avtokamp Valalta. Leži med čudovitim jadranskim biserom, mestom Rovinj, in vhodom v zaliv Limski kanal.
Na eni strani podmorski svet Limskega kanala, na drugi živahni Rovinj, kjer se za vsakogar najde nekaj. Bi želeli še kaj več?

 

Na 90 hektarjih vam v kampu Valalta ponujajo parcele za kampiranje in šotorjenje, najem mobilnih hišic, bungalovov, apartmajev in pristan.

 

Kamp Valata Rovinj - mobilne hišice

Petkilometrska obala nudi obilico možnosti za aktivni oddih. 150 metrov obale je peščene, preostala pa je kamnita in prodnata, s travnatimi površinami za sončenje.

 

Kamp Valalta Rovinj


Posebej za najmlajše ponujajo tobogane in velik vodni park. V prihajajoči sezoni 2014 so dodali plavalni bazen z ogrevano vodo, ki bo vaš obisk izven sezone naredil še prijetnejši.

 

Parcele za kampiranje se nahajajo povsem ob obali, na sončnih travnikih ali pa osenčene s sredozemskim rastjem. Vabijo vas v moderne mobilne hišice in apartmaji s popolno opremljenimi kuhinjami ter bungalove, kjer vam ponudijo tudi zajtrk, lahko pa se odločite tudi za polpenzionsko namestitev.

 

Gostom vseh starosti je na voljo množica športnih aktivnosti: odbojka na mivki, igrišča za tenis, mize za namizni tennis, steze za bovling in še veliko drugih možnosti za sprostitev. Če ste ljubitelj vodene vadbe, potem je Valalta pravi kraj za vas – ponujajo organizirano vadbo joge, gimnastike, aerobike, vodne aerobike in celo šolo plesa. V ponudbi imajo tudi center dobrega počutja, telovadnico, lepotilni salon, frizerja in savno.

Posebno skrb pa namenjajo našim najmlašim – v Valalti za otroke poskrbi izkušeno osebje, ki bo poskrbelo, da jim nikoli ne bo dolgčas!

Zaradi velikosti kampa s skoraj petdesetletno tradicijo lahko ljubitelji naturizma uživajo svobodo in sobivajo z naravo. Za veliko obiskovalcev je Valalta postala sinonim naturističnih počitnic.

Naturistični kamp Valalta je dobitnik nagrade ANWB za leto 2014 za najlepši naturistični kamp.

 

 

Kamp valalta RovinjKamp Valalta RovinjKamp Valalta Rovinj 
 Kamp Valalta Rovinj  Kamp Valalta Rovinj Kamp Valalta Rovinj 
    Kamp Valalta Rovinj 

 

Informacije in rezervacije:


Kamp Valalta
Cesta za Valaltu Lim-7
52210 Rovinj, Hrvaška
T: +385 52804800
valalta@valalta.hr
www.valalta.hr

 

GPS koordinate kampa: N 45.122703° / E 13.631152°