15. april, 2020
E-Trailer za nadzor tehnike počitniških vozil

Počitniška vozila so polna vgrajene opreme in samo za manjši del le-te je na voljo možnost nadzora na daljavo. Predstavljajte si: ležite v viseči mreži in uživate v hladni pijači, hkrati pa vas zanima, v kakšnem stanju se nahaja vaš avtodom. Do sedaj je bilo treba splezati iz viseče mreže in se sprehoditi do vozila, odslej pa to ne bo več potrebno.

 

Senzorika E-Trailer skupaj z aplikacijo za nadzor preko pametnega telefona omogoča oddaljen nadzor nad vašim počitniškim vozilom.
Aplikacija E-Trailer uporabnika obvešča o stanju počitniške prikolice ali avtodoma. Te informacije so vidne v brezplačni aplikaciji, ki jo namestite v svoj pametni telefon ali tablični računalnik. E-Trailer se lahko enostavno namesti v vsak avtodom ali počitniško prikolico in se v celoti prilagodi vašim potrebam. Izbirate lahko med številnimi možnostmi.

 

KAKO DELUJE?

Z nakupom modulom E-Connect, ki je osnovni modul sistema E-Trailer uporabnik pridobi centralno postajo, kateri lahko dodaja poljubno število modulov. Centrala med drugim vsebuje modul Bluetooth, s katerim komunicira z vašim pametnim telefonom. Vse preostale module lahko kadarkoli dokupite in dodate sistemu.
Ko je modul E-Trailer vgrajen (tega brez težav priklopite sami ali vam ga vgradi mojster v servisnem centru), na pametni telefon ali tablični računalnik naložite aplikacijo E-Trailer, preko katere boste nadzorovali vaše počitniško vozilo in vgrajene module. Apliakcijo naložimo v Trgovina Play s(Android) ali App store (iOS), z nakupom modula pa boste prejeli tudi posebno QR kodo, s katero aktivirate vgrajene senzorje.
Vgrajeni moduli E-Trailer preverjajo stanje vozila vsakih 1,2 sekunde, tako da ste venomer na tekočem, kaj se dogaja z vašim počitniškim vozilom.

 

MNOŽICA PAKETOV

Sistem E-Trailer omogoča prilagojeno sestavo različnih paketov, ki jih lahko kasneje kadarkoli po želji tudi razširite. Na voljo so naslednji osnovni paketi:

•E-povezava – Podlaga za vgradnjo in vzdrževanje. Bazna postaja
•E-Tlak – Preprečite izpihovanje pnevmatik z modulom E-Tlak.
•E-Volt – Nepričakovana prazna baterija je stvar preteklosti.
•E-Nivo – Hitro in preprosto poravnajte svojo prikolico.
•E-Temperatura – Nadzor temperature v hladilniku.
•E-Stikalo – Ali je vaše okno med odhodom še odprto?
•E-Obremenitev – varno potovanje z ustrezno količino tlaka krogle (vlečne kljuke)
•E-nivo vode – Spremljajte nivo vode v realnem času.
•E-nivo plina – Naj vam nikoli ne zmanjka plin med pripravo kosila.

 

Modul E-TrailerE-Trailer - Senzor temperature
E-Trailer - Senzor tlaka v pnevmatikahE-Trailer - Senzor oken (odprtost)

 

 

KAJ PA CENA?

Osnovni paket za avtodom, ki že zajema osnovno senzoriko in nadzor nad tlakom pnevmatik, stane 249,85 evrov.

Osnovni paket za počitniško prikolico stane 339,85 evrov, zajema pa osnovni nadzor, nadzor nad tlakom v pnevmatikah ter nadzor obremenitve.

Preostali paketi se doplačajo in se dodajajo po željah uporabnika. Več informacij najdete na spletni strani www.e-trailer.si.

 

E-Trailer.si